Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactia unui politist, virala pe internet: Ba romanule, ce suflet ai?

Antena3 Antena3,
Reactia unui politist, virala pe internet: Ba romanule, ce suflet ai?

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea a avut o reactie dura pe internet, dupa ce a ajuns la un accident, iar martorii in loc sa ajute victimele si-au scos telefoanele sa. continuă pe Antena3

Revolta unui politist dupa un accident pe autostrada: Ce suflet ai tu, animal biped, sa scoti telefonul din buzunar si sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii mici?

Un politist din cadrul Biroului de Politie Autostrada A1 Bucuresti - Ramnicu Valcea a postat vineri pe Facebook o intamplare care l-a marcat profund, referitoare la reactia romanilor cand sunt pusi in fata gestionarii unei probleme, in cazul de fata un accident rutier.

Revolta unui politist aflat la locul unui accident: Ce suflet ai tu, animal biped, sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii?

Un politist si-a manifestat revolta fata de modul in care au reactionat martorii la un grav accident rutier care a avut loc joi si in care au fost implicati doi copii mici. El a scris pe Facebook ca 80% din cei prezenti au scos telefoanele pentru a filma intreaga scena si doar 20% au sarit sa acorde primul ajutor.

Reactia unui beagle, salvat de la eutanasiere: gestul cainelui iti va inmuia inimia

Mai multe adaposturi pentru caini si pisici obisnuiesc sa eutanasieze animalele, din lipsa de spatiu sau pentru ca le au de foarte mult timp. Unii oamenii sunt insa suficient de generosi incat sa salveze animalele de companie. Trecand peste motivele de mai sus pentru eutanasiere, daca un caine are ghinionul sa mai fie si bolnav, .

Mesajul unui politist, pentru cei care au asistat la un accident rutier grav

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea transmite un mesaj dur ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )