Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesajul unui politist, pentru cei care au asistat la un accident rutier grav

România Liberă România Liberă,
Mesajul unui politist, pentru cei care au asistat la un accident rutier grav

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea transmite un mesaj dur ce. continuă pe România Liberă

Case de marcat 2019: Explicatii ANAF pentru cei care fac Uber sau inchiriaza locuinte in regim hotelier

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a oferit, miercuri, cateva explicatii privind obligatiile de utilizare a caselor de marcat electronice de catre cei care castiga bani din transport prin intermediul aplicatiilor ca Uber, Bolt sau Yango, din inchirieri auto sau din inchirierea locuintei in regim hotelier.

Incendiu in Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva

Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de luni spre marti la fostul club Bamboo din Mamaia. 60 de pompieri au ajuns la fata locului pentru a stinge flacarile care au curpins locatia. Un angajat a facut un gest extrem pentru a-si salva viata. Incendiu puternic in Bamboo, Mamaia Un incendiu violent a izbucnit in .

Atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara la finalul minivacantei de Sfanta Maria

Finalul minivacantei de Sfanta Maria aglomereaza nu doar statiunile din tara, ci si punctele de frontiera. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara.

Revolta unui politist aflat la locul unui accident: Ce suflet ai tu, animal biped, sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii?

Un politist si-a manifestat revolta fata de modul in care au reactionat martorii la un grav accident rutier care a avut loc joi si in care au fost implicati doi copii mici. El a scris pe Facebook ca 80% din cei prezenti au scos telefoanele pentru a filma intreaga scena si doar 20% au sarit sa acorde primul ajutor.

Revolta unui politist dupa un accident pe autostrada: Ce suflet ai tu, animal biped, sa scoti telefonul din buzunar si sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii mici?

Un politist din cadrul Biroului de Politie Autostrada A1 Bucuresti - Ramnicu Valcea a postat vineri pe Facebook o intamplare care l-a marcat profund, referitoare la reactia romanilor cand sunt pusi in fata gestionarii unei probleme, in cazul de fata un accident rutier.

Reactia unui politist, virala pe internet: Ba romanule, ce suflet ai?

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea a avut o reactie dura pe internet, dupa ce a ajuns la un accident, iar martorii in loc sa ajute victimele si-au scos telefoanele sa.

Proiect: Cei care au microintreprinderi nou-infiintate si sunt salariati, scutiti de cota de 1%

Ministerul Finantelor Publice MFP) vine cu propuneri de modificare a Codului Fiscal si de Procedura fiscala. in ceea ce priveste impozitul pe veniturile microintreprinderilor proiectul propune eliminarea cotei de 1% pentru persoanele juridice romane nou-infiintate, care au cel putin un salariat si care sunt constituite pe o durata mai mare de 48 de luni, iar actionariiasociatii lor nu au detinut titluri de participare la alte persoane juridice.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )