Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reactie halucinanta a unei vedete din Romania, dupa ce Stela Popescu a incetat din viata! Ma asteptam sa moara Arsinel

Antena3 Antena3,
Reactie halucinanta a unei vedete din Romania, dupa ce Stela Popescu a incetat din viata! Ma asteptam sa moara Arsinel

Unul dintre cei mai indragit cantareti de muzica populara de la noi din tara a avut o reactie de-a dreptul uluitoare, dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu. continuă pe Antena3

Cum sunt intampinati elevii unei scoli din Bucuresti in fiecare dimineata. Un om simplu a reusit sa insenineze ziua fiecarui elev

Elevii unei scoli din Bucuresti se pot considera foarte norocosi, caci in fiecare dimineata, fara exceptie, cineva are grija sa le insenineze ziua si sa ii motiveze sa ia note cat ma.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

Marturisire-soc facuta de un celebru cantaret din Romania: Eram in depresie, m-am apucat de bautura!

Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica de petrecere din Romania. insa, pe plan personal, artistul a suferit enorm. S-a intamplat sa ma apuc.

Primul laborator de inovare deschisa din Romania, in care studentii ar putea sa rezolve problemele ridicate de companii, administratii publice sau universitati, a fost inaugurat, miercuri, la Galati

Un laborator de inovare deschisa, primul de acest fel din Romania, a fost inaugurat, miercuri, la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, printr-un proiect international, scrie News. ro. Universitati, companii, administratii publice in cautare de inovare vor lucra impreuna cu studenti ai universitatii in cadrul unor proiecte comune pentru rezolvarea unor probleme reale.

16 administratori de grupuri si pagini de Facebook din Romania pot participa la Summitul European al retelei de socializare, organizat la Londra

Lideri ai comunitatilor de pe Facebook si organizatori de evenimente de pe reteaua de socializare, din Romania, pot participa la Summitul Facebook Communities Europe care va avea loc la Londra. Iata cum poti sa aplici pentru a fi selectat intre cei 16 castigatori.

Enel vrea sa investeasca 565 milioane euro in infrastructura si retelele din Romania

Enel va investi 565 milioane euro in infrastructura si retelele de pe piata din Romania, in perioada 2018-2020, au anuntat, ieri, reprezentantii companiei italiene, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Satul din Romania in care pamantul se cutremura in fiecare zi

Localitatea Izvoarele este cea mai cutremurata asezare din Romania. Nu trece nicio zi fara un seism sau o alunecare de teren. Aici autoritatile au inaugurat cel mai modern sistem de monitorizare a.

430 de hectare de paduri virgine din Romania sunt in proprietatea companiei Schweighofer, producatoare de cherestea. Care va fi soarta lor

Compania Holzindustrie Schweighofer, producatoare de cherestea, a demarat un studiu pentru evaluarea terenurilor sale impadurite, iar in urma acestuia a reiesit ca aproape 15. 000 de hectare de padure din Romania se afla in proprietatea grupului austriac.

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tone de gunoi. Ce decizii iau autoritatile

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tonede gunoi. Poluarea ar putea atinge cote maxime, mai ales ca mare parte din deseuri inca se depoziteaza la marginea oraselor, in loc sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )