Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reactii dure din breasla actorilor dupa mitingul PSD. Natalie Ester, in lacrimi in timp ce strangea gunoaiele din Piata Victoriei: Asta e Romania lui Dragnea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Reactii dure din breasla actorilor dupa mitingul PSD. Natalie Ester, in lacrimi in timp ce strangea gunoaiele din Piata Victoriei: Asta e Romania lui Dragnea VIDEO

Mitingul PSD a fost criticat dur de actorii Oana Pellea, Tudor Chirila si Natalie Ester, care a si izbucnit in lacrimi in timp ce strangea gunoailele lasate in urma de simpatizantii partidului aflat la guvernare. continuă pe Adevărul

VIDEO Reactii dure din breasla actorilor dupa mitingul PSD. Natalie Ester, in lacrimi in timp ce strangea gunoaiele din Piata Victoriei: Asta e Romania lui Dragnea

Mitingul PSD a fost criticat dur de actorii Oana Pellea, Tudor Chirila si Natalie Ester, care a si izbucnit in lacrimi in timp ce strangea gunoailele lasate in urma de simpatizantii partidului aflat la guvernare.

Serban Nicolae, atac dur dupa mitingul PSD: Cand noi facem valuri, voi faceti spume

Senatorul PSD Serban Nicolae a lansat un atac dur dupa mitingul PSD, pentru modul cum s-au prezentat cifrele pe un anumit post de stiri, in comparatie cu protestatarii de la miscarea Rezist.

Liviu Dragnea, incident cu reprezentatii Miscarii Rezist dupa mitingul PSD

Liviu Dragnea a avut un incident cu reprezentantii Miscarii Rezist, dupa ce mitingul PSD s-a incheiat. Liderul PSD si-a facut cu greu loc printre cei care il.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Ma uit cum injura astia pe Facebook, absolut scosi din minti sunt, si imi place mult chestia asta ma desfat cu chinul lor

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa mitingul PSD: Estimarile noastre ne indica o participare de 250.000 de oameni

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se declara extrem de multumit de modul in care a decurs si a fost organizat mitingul partenerilor de alianta de la PSD, de ieri, din Piata Victoriei. Estimarile.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

Victor Ponta, primul mesaj dupa mitingul PSD: Punem la bataie soarta si viitorul Romaniei pentru Dragnea si Dancila? Merita? (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a reactionat duminica in urma mitingului PSD de sambata seara la care au participat aproximativ 150. 000 de persoane. Ponta s-a intrebat daca merita pusa la bataie soarta si.

Ce fac primii oameni in stat la o zi dupa mitingul PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila se afla, duminica, injudetul Dambovita, unde se oficiaza o slujbade resfintire a Bisericii Manastirii Dealu. Slujba de resfintire.

Dragnea, luat la intrebari de cativa protestatari rezist, chiar dupa mitingul PSD. De ce ne FURI, de ce ne MINTI? (VIDEO)

La finalul mitingului organizat de PSD, Liviu Dragnea a fost luat la intrebari de cativa protestatari rezist. Simpatizantii PSD incepusera si ei demult sa se retraga, lasand in urma munti de gunoaie.

Sentinta lui Liviu Dragnea AMANATA pana dupa mitingul PSD (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat din nou pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu privind.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )