Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactorul 2 de la Cernavoda, oprit la noapte. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Reactorul 2 de la Cernavoda, oprit la noapte. Care este motivul

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda va fi oprit in aceasta noapte. Oprirea este planificata de Nuclearelectrica pentru ca reactorul sa intre intr-un program de mentenanta in care sa fie inspectat, testat. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Care este motivul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle care spun, in articolul Klaus Iohannis si scandalul defrisarilor abuzive, ca actulul sef de stat a fost prins pe picior gresit cand a parut sa protejeze operatiunile unei companii austrice care isi desfasoara activitatea in domeniul exportului de lemn taiat din Romania.

Conflict in Japonia, iscat de numele fiicei lui Kate si William. Care este motivul

Numele printesei nou-nascute a Marii Britanii, Charlotte, a iscat un conflict in Japonia, dupa ce angajatii unei gradini zoologice au botezat un pui de maimuta macac cu acelasi nume, informeaza japantimes. co. jp.

Pasajul Unirii va fi inchis miercuri noaptea. Care este motivul

Pasajul Unirii va fi inchis, in noaptea de miercuri spre joi, pe sensul de mers dinspre bulevardul Marasesti catre Piata Universitatii, pentru curatenie, potrivit Politiei Capitalei, informeaza Mediafax.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Trei retineri in dosarul in care este audiat Cristian Adomnitei: Printre persoanele retinute, doua angajate ale CJ Iasi

Doua angajate ale Consiliului Judetean Iasi au fost retinute joi pentru 24 de ore in dosarul in crae este audiat Cristian Adomnitei, presedintele CJ, informeaza Mediafax. Este vorba despre sefa Directiei.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Primaria Radauti nu mai plateste salariile angajatilor. Care este cauza

Prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, a declarat, joi, ca Primaria Radauti nu mai poate plati, vineri, salariile angajatilor intrucat nu exista nicio persoana care sa aiba drept de semnatura, in conditiile in care primarul este suspendat, Consiliul Local a fost dizolvat si institutia nu are nici secretar.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, scrie Mediafax.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest. Firma asigura salubrizarea in sectorul 1 al Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )