Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a adus trofeul istoric in Romania: imi doresc aur la Jocurile Olimpice - VIDEO

Antena3 Antena3,
Simona Halep a adus trofeul istoric in Romania: imi doresc aur la Jocurile Olimpice - VIDEO

Simona Halep, noua regina de la Wimbledon, se intoarce astazi acasa. Cursa care o va aduce in tara va ateriza in doar cateva minute, iar autoritatile ii vor organiza o primire triumfala in Salonul Oficial. continuă pe Antena3

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

Simona Halep revine luni in Romania

Simona Halep va reveni acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon.

Simona Halep, primele declaratii dupa intoarcerea in tara: Multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, calduroasa (VIDEO)

Simona Halep a tinut primele declaratii, dupa ce a ajuns in Romania, pe aeroportul Otopeni.

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Gabriela Firea nu va participa la eveniment

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19:00. Primarul general al Capitalei a confirmat ca municipalitatea va organiza evenimentul, dar a precizat ca nu va fi prezenta. Cel mai probabil, Gabriela Firea nu mai vrea sa riste sa fie huiduita de cei care vor .

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Capitalei pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie, incepand cu ora 19:00.

VIDEO intoarcerea Reginei: Simona Halep a aterizat la Bucuresti cu trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda, dupa ce a cucerit al treilea trofeu de Grand Slam pentru Romania in tenisul feminin.

Simona Halep dupa sedinta foto cu trofeul de la Wimbledon: Pozand cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Simona Halep a postat, duminica, pe retelele de socializare, cateva imagini de la sedinta foto oficiala cu trofeul de la Wimbledon, obtinut in urma cu o zi.

Trofeul de la Wimbledon vine cu inca un succes pentru Simona Halep. Romanca, foarte aproape de o noua performanta istorica

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si in urma acestui succes este extrem de aproape de o noua performanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )