Libnet.ro
UNICEF

12:45

Realitatea tragica a saraciei din Romania, tara care raporteaza cea mai mare crestere economica din UE

Adevărul Adevărul,
Realitatea tragica a saraciei din Romania, tara care raporteaza cea mai mare crestere economica din UE

Privind la statisticile Eurostat care estimeaza nivelul saraciei din Statele Membre UE, in mod normal, daca ar exista un minimum de sentiment de raspundere, clasa noastra politica ar trebui sa demisioneze in bloc. continuă pe Adevărul

Satul din Romania in care pamantul se cutremura in fiecare zi

Localitatea Izvoarele este cea mai cutremurata asezare din Romania. Nu trece nicio zi fara un seism sau o alunecare de teren. Aici autoritatile au inaugurat cel mai modern sistem de monitorizare a.

Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Vedeta Antenei 1 comenteaza pe un ton usor amar viata artistica din Romania, una care nu reuseste deloc sa treaca granitele vecinilor. Havasi , artistul ungur, a adunat vreo 12 mii de romani in.

Vrei sa pleci din Romania? 5 tari din Europa in care sa emigrezi

In cautarea unui trai de viata mai bun, emigrarea a devenit sport national in Romania, tara noastra situandu-se, intr-un raport realizat de catre ONU, pe pozitia a doua in ceea ce priveste migratia. Daca contextul politic si economic prin care trecem.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

430 de hectare de paduri virgine din Romania sunt in proprietatea companiei Schweighofer, producatoare de cherestea. Care va fi soarta lor

Compania Holzindustrie Schweighofer, producatoare de cherestea, a demarat un studiu pentru evaluarea terenurilor sale impadurite, iar in urma acestuia a reiesit ca aproape 15. 000 de hectare de padure din Romania se afla in proprietatea grupului austriac.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

Lovesc, deci exist. Si-n trafic, si-n corporatii - Cronica unui film despre violenta din Romania

Un pumn in fata, o flegma, un cutit care injughie, adolescenti care-si bat iubitele pana vad sange, ultrasi care trag la scatoalce cat sa-si sublimeze masculinitatea sa intre in gasca, haine rupte de pe studente de profesori, hartuire sexuala la job. Parte, se numesc pe net: metoo. Filmul Lovesc, deci exist, care ruleaza la Cinemateca, pune-n scena povesti violente din Romania. Si uite cum le pune-n scena: victimele povestesc cu fata intoarsa de la camerele de luat vederi. In anonimat si frica.

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tone de gunoi. Ce decizii iau autoritatile

Orasele din Romania risca sa fie sufocate de tonede gunoi. Poluarea ar putea atinge cote maxime, mai ales ca mare parte din deseuri inca se depoziteaza la marginea oraselor, in loc sa se.

Galati: Prima unitate de cercetare a CUTREMURELOR DE SUPRAFATA din Romania

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a inaugurat luni in satul galatean Izvoarele prima unitate de cercetare a cutremurelor de suprafata din Romania, o.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )