Libnet.ro
UNICEF

17:00

Rechizitoriul in dosarul Revolutiei va fi facut public in zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Rechizitoriul in dosarul Revolutiei va fi facut public in zilele urmatoare

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat luni, la Timisoara, ca probabil in cateva zile datele personale din rechizitoriul in dosarul Revolutiei vor fi anonimizate si, ulterior, acesta va fi pr. continuă pe Antena3

Augustin Lazar: Rechizitoriul in dosarului Revolutiei va fi prezentat public in cateva zile

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, la Timisoara, ca rechizitoriul din dosarul Revolutiei, trimis recent in judecata, ar putea fi prezentat public in cateva zile, dupa ce datele personale vor fi anonimizate.

Procurorul general Lazar a anuntat: Cand va fi facut public DOSARUL REVOLUTIEI

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a anuntat, luni, ca probabil in cateva zile datele personale din rechizitoriul dosarului privind Revolutia vor fi anonimizate si, ulterior, acesta va fi prezentat.

Basescu, despre dosarul Revolutiei: Lazar a facut o operatiune de PR, crezand ca va da peste cap pe toata lumea

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca trimiterea Dosarului Revolutiei la instanta a fost o operatiune de PR a procurorului general Augustin Lazar, precizand ca rezultatul este lipsit de credibilitate atat timp cat audierile continua in acest dosar.

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

Dragnea: Dosarul Revolutiei e o mascarada. Nu ma pot delimita de Iliescu, sunteti din alt film, ce naiba?

Liviu Dragnea a spus la Craiova, intrebat daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescuin contextul dosarulului Revolutiei, ca nu se poate delimita de acesta. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, sunteti din alt film, ce naiba?.

Dragnea: Nu ma pot delimita de Iliescu. Dosarul Revolutiei e o mascarada

Liviu Dragnea a spus vineri, la Craiova, intrebat, in contextul dosarulului Revolutiei, daca va lua o pozitie fata de Ion Iliescu, ca nu se poate delimita de acesta, relateaza Mediafax. Cand ziarista i-a spus ca Iliescu este acuzat si in dosarul Mineriadei, Dragnea i-a raspuns: Domnisoara, . ) sunteti din alt film, ce naiba?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )