Libnet.ro
UNICEF

05:30

Recidivistul din Alba care a injunghiat mortal un tanar la Medias a castigat 408 zile de libertate pe baza recursului compensatoriu

Adevărul Adevărul,
Recidivistul din Alba care a injunghiat mortal un tanar la Medias a castigat 408 zile de libertate pe baza recursului compensatoriu

Recidivistul din Alba care a injunghiat in nopate de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul compensatoriu. Rusu Marius a fost eliberat in mai 2018. continuă pe Adevărul

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Recidivistul din Alba Iulia care a ingrozit o tara intreaga vrea in libertate (VIDEO)

Vrea in libertate. Agresorul recidivist din judetul Alba care a socat o tara intreaga, in momentul in care a agresat cu bestialitate o tanara, nu mai vrea in spatele gratiilor. Barbatul a solicitat.

Sfarsit tragic pentru un tanar. A fost injunghiat mortal in timp ce se indrepta spre frizer

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a mers la un salon de frizerie ca sa se tunda, dar acolo si-a trait ultimele clipe din viata. Respectivul s-a trezit atacat de un barbat care coborase de pe o.

Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Solutie extrema gasita de un tanar de 20 de ani din Aiud, judetul Alba, pentru a pastra o relatie de prietenie cu iubita care l-a parasit. Tanarul a dat foc locuintei acesteia, dupa care a aparut in.

Incendiu puternic intr-un restaurant din Alba! Zeci de persoane se aflau inauntru

Zeci de persoane aflate vineri seara intr-un restaurant din municipiul Aiud s-au autoevacuat dupa ce acoperisul localului a fost cuprins de flacari. Detasamentul de Pompieri Aiud a intervenit cu doua.

City-break intr-o statiune balneara din Romania: care e oferta si cat costa cazarea

Un city break intr-una din cele 34 de statiuni balneare din Romania inseamna relaxare si posibilitati de tratament. Pe langa locurile unde oamenii primesc tratamente cu namol si fac bai in ape minerale, exista mai multe hoteluri in care functioneaza.

Ford anunta o reforma ambitioasa a diviziei din Europa! Care sunt planurile companiei pentru fabrica din Craiova si cand va fi livrat primul model electrificat

Ford anunta planuri ambitioase pentru reformarea diviziei din Europa, dar Romania nu va fi afectata de reduceri, astfel ca la Craiova vor continua recrutarile, existand chiar posibilitatea ca in toamna sa.

Obiectul banal din dormitor care iti poate schimba radical viata sexuala

Megan Stubbs, sexolog siexpert in relatii, a explicat pentru Elite Daily, cum un simplu obiect pe care toti il avem in dormitor poate schimba viata sexuala. Potrivit lui Megan, perna este cea care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )