Libnet.ro
UNICEF

16:30

Recolta estimata de struguri este mai mare decat cea de anul trecut

Adevărul Adevărul,
Recolta estimata de struguri este mai mare decat cea de anul trecut

Recolta de struguri din acest an va fi estimativ de 620 de mii de tone, inclusiv 110 mii de tone soiuri de masa. Cifrele sunt mai mari decat anul trecut, cand s-au strans 615,7 mii tone de struguri, inclusiv 86,7 mii tone soiuri de masa. Ministerul Agriculturii anunta ca in anul curent suprafata plantatiilor viticole in toate categoriile de gospodarii constituie 135 de mii de hectare, din ele pe rod 129 de mii de hectare, anunta IPN. continuă pe Adevărul

Un vas chinezesc a fost vandut la licitatie la un pret de 10.000 de ori mai mare decat estimarea de catalog

Un vas chinezesc, estimat intre 500 si 800 de franci elvetieni 430 si 690 de euro) a fost adjudecat pentru suma record de 5 milioane de franci elvetieni 4,3 milioane de euro), a anuntat casa de licitatii Geneve-Encheres intr-un comunicat, scrie AFP.

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

1% dintre companiile din tara noastra au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

Romania vulnerabila: 1% dintre companiile noastre au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

Ciolos: Meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, subliniind acest lucru dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina ar fi un atac violent la adresa Guvernului si a PSD.

Dacian Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe pagina sa de Facebook, mesajul Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )