Libnet.ro
UNICEF

00:07

CE recomanda vaccinarea a 70% din populatia adulta pana la vara

România Liberă România Liberă,
CE recomanda vaccinarea a 70% din populatia adulta pana la vara

Comisia Europeana a indemnat marti statele membre ale UE sa intensifice campaniile de vaccinare impo. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana recomanda vaccinarea a cel putin 70% din populatia adulta a UE pana in vara

Comisia Europeana a recomandat marti vaccinarea impotriva COVID-19 a cel putin 70% din populatia adulta a Uniunii Europene pana in vara acestui an pentru a reduce raspandirea coronavirusului si a aduce sub control pandemia, potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei.

Comisia Europeana a stabilit un set de actiuni esentiale si cere un front unit pentru a invinge COVID-19. Pana in vara, ar trebui ca statele membre sa fi vaccinat cel putin 70% din populatia lor adulta (DOCUMENT)

Comisia Europeana a adoptat, marti, o comunicare prin care stabileste un set de actiuni esentiale pentru statele membre si organismele Uniunii Europene, actiuni ce vor contribui la reducerea riscurilor si la.

Medicii de familie recomanda vaccinarea antigripala a copiilor, in contextul in care scolile ar putea fi redeschise

Medicii de familie atrag atentia asupra unei eventuale cresteri a numarului infectiilor respiratorii si al cazurilor de gripa, in contextul unei posibile reluari a cursurilor in unitatile scolare. Ei avertizeaza ca pot fi expusi imbolnavirilor copiii si adolescentii si incurajeaza vaccinarea antigripala a acestora, transmiteSocietatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)potrivit Agerpres.

incepe vaccinarea persoanelor din centrele sociale in judetul Tulcea

Duminica, incepea cea de-a doua etapa a campanieinationale de vaccinare in judetul Tulcea, cu imunizarea persoanelor din centrele sociale. Actiunea urmeza sa fie desfasurata cu doua echipe mobile, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )