Libnet.ro
UNICEF

17:16

Recomandari de weekend: Festivalul George Enescu, Zilele Bucurestiului, DokStation Festival, Pelicula si multe altele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Recomandari de weekend: Festivalul George Enescu, Zilele Bucurestiului, DokStation Festival, Pelicula si multe altele

Concerte, festivaluri de muzica, fotografie, film si chiar de mancare sunt cateva dintre evenimentele din acest weekend unde bucurestenii pot alege sa-si petreaca timpul. De la Festivalul George Enescu, Bucharest Photo Week, DokStation Music. continuă pe Wall-Street Ro

Festivalul George Enescu (II). in continuare

Urmatoarele trei zile 6-8 septembrie) au prilejuit noi intalniri cu mari ansambluri, mari interpreti, dupa primele ce au succedat inaugurarii. http://adevarul. ro/cultura/arte/festivalul-george-enescui-primele-patru-zile-1_59b65ba25ab6550cb80eea65/index. html). Parada vedetelor a continuat.

Zilele Bucurestiului 2017. Vedeti programul evenimentului

Zilele Bucurestiului 2017. Cu ocazia Zilelor Bucurestiului, Primaria Municipiului Bucuresti organizeazao serie de evenimente dedicate implinirii a 558de ani de atestare istoricaa.

In weekend sarbatorim zilele Bucurestiului

Bucurestiul sarbatoreste in acest weekend 558 de ani de la atestare. Cu aceasta ocazie, Primaria Capitalei va organiza in Piata Constitutiei un concert exceptional Angela Gheorghiu; IMapp Bucharest in Piata Constitutiei - unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume si concert Pink Martini.

Cei sase lautari care l-au marcat decisiv pe George Enescu.Draga Dinicule, canta-mi ceva care sa ma odihneasca

George Enescu pretuia muzica lautareasca, pentru ca reprezenta, asa cum marturisea, o adevarata comoara din care marele muzician a stiut sa culeaga cele mai pretioase piese.

incep Zilele Bucurestiului: Concerte, show-uri 3D si spectacole de teatru/ Programul manifestarilor

Zeci de evenimente culturale sunt organizate, incepand de vineri, in Piata Constitutiei si Parcul Cismigiu, pentru a marca implinirea a 558 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului. Accesul la toate evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2017 este liber.

Incep Zilele Bucurestiului. Concert extraordinar Angela Gheorghiu, vineri de la ora 20.30. Intrarea este libera

Soprana Angela Gheorghiu sustine vineri, de la ora 20. 30, in Piata Constitutiei, un concert extraordinar in deschiderea Zilelor Bucurestiului. Intrarea este libera. Programul Zilelor Bucurestiului continua in weekendul 16 17 septembrie cu spectacole de video mapping si concerte rock tot in Piata Constitutiei.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )