Libnet.ro
UNICEF

16:45

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Hotnews Hotnews,
 Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter si Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore si a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit agentiei DPA, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep, imaginea care i-a cucerit pe fani. Unde se afla acum romanca, cel mai probabil cu iubitul ei

Simona Halep a terminat anul nu cu prea mult succes, dar tot cu sustinerea romanilor alaturi. Aceasta se bucura de timpul liber si de frumosa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Toni Iuruc. Unde se afla aceasta? Cel mai probabil, partenerul ii este alaturi. Simona Halep e in vacanta cu iubitul? Campioana .

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

CONCEDIERI MASIVE. Cel mai vechi producator european de portelan disponibilizeaza o treime din personal

Cel mai vechi producator european de portelan, infiintat in 1710,se confrunta cu o situatie financiara grava. Compania germana Meissen si-aanuntat, joi, intentia de a disponibiliza o treime di.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

NASA redenumeste cel mai indepartat corp celest explorat vreodata, dupa ce Ultima Thule a starnit critici legate de conotatii naziste

Corpul celest cel mai indepartat observat vreodata a fost redenumit oficial marti Arrokoth, ceea ce inseamna cer in limba tribului amerindian Powhatan, dupa ce primul nume, Ultima Thule, a starnit controverse din cauza unei asocieri cu vocabularul nazist, scrie AFP.

El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2019, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat celebrul artist John Legend.

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume.

VIDEO Dominic Thiem, dupa victoria cu Djokovic: A fost probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit in primele doua meciuri de la Turneul Campionilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Austriacul de 26 de ani i-a invins pe Roger Federer 3 ATP) si Novak Djokovic 2 ATP), asigurandu-si in premiera prezenta in semifinalele competitiei. Dupa victoria cu Djokovic scor 6-7, 6-3, 7-6), Thiem s-a aratat extrem de mandru de evolutia sa, precizand ca a fost probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata.

De ce avem cel mai slab leu din istorie. Explicatii de la BNR: Exista in mod evident o presiune pe curs care vine din deficitul comercial

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a explicat ca Leul a atins joio cotatie minima record in conditiile in care are loc o crestere a presiunii pe curs care vine din deficitul comercial. La.

Romania, distrusa! Reactie acida dupa meciul jalnic al nationalei cu Suedia: Cel mai prost din ultimii 45 de ani!

Tricolorii au fost sustinuti de un stadion arhiplin, insa au avut cea mai slaba prestatie din aceste preliminarii, fiind batuti fara drept de apel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )