Libnet.ro
UNICEF

14:30

Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat in 24 de ore de la lansarea pe Vevo

România Liberă România Liberă,
Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat in 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Videoclipul Anaconda, al cantaretei americane de rap Nicki Minaj, a devenit cel mai vizualizat clip in 24 de ore de la lansarea sa pe platforma Vevo, principalul furnizor de continut al site-ului de partajare de fisiere video YouTube, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Noul videoclip al lui Nicki Minaj a atras un numar record de vizualizari in doar 24 de ore de la lansarea sa pe Vevo (VIDEO)

Cantareata americana de rap NickiMinaj si-a lansat pe 19 august noul videoclip, la piesa Anaconda, reusind sa stabileasca un nou record pentru cele mai multe vizualizari in 24 de ore de la lansarea.

VIDEO Videoclipul explicit al cantaretei Nicki Minaj a doborat, in 24 de ore de la lansare, recordul de vizualizari pe Vevo

Videoclipul piesei Anaconda, a cantaretei americane de rap Nicki Minaj, a devenit clipul care a adunat cele mai multe vizualizari in primele 24 de ore de la lansarea pe platforma Vevo, principalul furnizor de continut al site-ului YouTube, scrie Hollywood Reporter.

Incendiar! Nicki Minaj, dansand in poala unui barbat (Foto HOT si video)

Este clar ca Nicki Minaj nu are cum sa treaca neobservata. Vedeta cunoaste bine regulile showbizului si reuseste sa iasa in evidenta fara mari eforturi.

Un japonez de 111 ani, recunoscut de Guiness World Record drept cel mai longeviv barbat din lume

JaponezulSakari Momoi, in varsta de 111 ani, a devenit miercuri cel mai longeviv barbat din lume, noteaza agentia EFE. Japonezul a fost omologat de Guiness World Record dupa ce in luna iunie a acestui an a.

Cine este cel mai longeviv barbat din lume

Japonezul Sakari Momoi, in varsta de 111 ani, a fost recunoscut drept cel mai longeviv barbat din lume de catre organizatia Guinness World Record, informeaza Agerpres.

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Londra este cel mai scump oras din Europa pentru activitati culturale cum ar fi baletul, opera, vizitarea monumentelor istorice si muzica clasica, indica o cercetare preluata de The Independent. Un studiu realizat in 12 mari orase europene a constatat ca Londra este de peste trei ori mai scumpa in ceea ce priveste costul activitatilor culturale decat cel mai ieftin oras, Varsovia, relateaza Agerpres.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

TOP. Vedetele din serialul The Big Bang Theory, cel mai bine platiti actori de televiziune

Jim Parsons, Kaley Cuoco si Johnny Galecki, care joaca in serialul TV Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory, sunt cel mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui top anual realizat de revista TV Guide si citat de Mediafax.

Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

Colorantul caramel, cel mai raspandit si cel mai utilizat colorant alimentar, poate fi daunator pentru sanatate, potrivit rezultatelor unui studiu publicat joi de Institutul Stiintific de Sanatate Publica ISP) din Belgia, informeaza Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )