Libnet.ro
UNICEF

08:00

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Hotnews Hotnews,
 Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Londra este cel mai scump oras din Europa pentru activitati culturale cum ar fi baletul, opera, vizitarea monumentelor istorice si muzica clasica, indica o cercetare preluata de The Independent. Un studiu realizat in 12 mari orase europene a constatat ca Londra este de peste trei ori mai scumpa in ceea ce priveste costul activitatilor culturale decat cel mai ieftin oras, Varsovia, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Cel mai scump apartament din lume, scos la vanzare pentru 300 de milioane de euro (VIDEO)

Un apartament din Monaco va fi scos la vanzare anul viitor, avand ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro. Astfel, imobilul devine cel mai scump apartament din lume, fiind un penthouse care se.

VIDEO. GALERIE. Cel mai scump apartament din lume

Cel mai scump apartament din lume este evaluat la aproximativ 300 de milioane de euro. Acest penthouse ce se intinde pe cinci etaje este situat in cea mai noua cladire din Monaco si va fi scos la vanzare anul viitor.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule.

FOTO Cum arata cel mai scump apartament din lume

Un penthouse din Monaco ce se intinde pe cinci etaje si este dotat cu o piscina cu tobogan va fi scos la vanzare anul viitor pentru 300 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump apartament din lume.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit la Londra in data de 19 august, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, au declarat, joi, surse apropiate familiei.

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

Colorantul caramel, cel mai raspandit si cel mai utilizat colorant alimentar, poate fi daunator pentru sanatate, potrivit rezultatelor unui studiu publicat joi de Institutul Stiintific de Sanatate Publica ISP) din Belgia, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )