Libnet.ro
UNICEF

12:30

Record pozitiv - 2017 a fost anul cu ceie mai putine victime in accidente aviatice

Hotnews Hotnews,
 Record pozitiv - 2017 a fost anul cu ceie mai putine victime in accidente aviatice

Anul trecut numarul celor morti in accidente de avion a fost cel mai mic de cand se tin statistici, fiind vorba de 79 de victime in zece accidente, arata datele Airline Safety Network, citate de BBC. Spre comparatie, in 2016 au fost 303 morti, iar in 2005, aproximativ 1. Datele includ zborurile civile, insa nu si accidentele aeronavelor militare. continuă pe Hotnews

Record pozitiv - 2017 a fost anul cu cele mai putine victime in accidente aviatice

Anul trecut numarul celor morti in accidente de avion a fost cel mai mic de cand se tin statistici, fiind vorba de 79 de victime in zece accidente, arata datele Airline Safety Network, citate de BBC. Spre comparatie, in 2016 au fost 303 morti, iar in 2005, aproximativ 1. Datele includ zborurile civile, insa nu si accidentele aeronavelor militare.

Deprecierea leului, pusa pe seama faptului ca avem mai putine tranzactii pe piata valutara

Deprecierea de vineri a leului poate fi pusa pe seama faptului ca, la final de an, avem mai putine tranzactii pe piata valutara, dar si a incercarilor de pozitionare pe piata pentru partida viitoare, din 2018, sustine Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR).

Papa Francisc: Anul 2017 a fost umbrit de razboaie, minciuni si nedreptati

Papa Francisc a deplans, duminica seara, ca 2017 a fost un an umbrit de razboaie, minciuni si nedreptati si a invitat pe fiecare sa-si asume responsabilitatea actelor sale, informeaza Reuters.

Papa, la sfarsit de an: 2017 a fost umbrit de razboi, minciuni si nedreptate

Papa Francisc, in mesajul sau de sfarsit de an, a spus ca 2017 a fost umbrit de razboi, minciuni si nedreptate si a cerut oamenilor sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile lor, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )