Libnet.ro
UNICEF

12:00

Recorduri mondiale, doborate de necuvantatoare. Cat a trait cel mai batran caine si care este animalul cu cea mai mare gura

Adevărul Adevărul,
Recorduri mondiale, doborate de necuvantatoare. Cat a trait cel mai batran caine si care este animalul cu cea mai mare gura

Specialistii Guinness Book au facut un catalog special dedicat recordurilor neobisnuite din lumea animalelor. Printre acestea se numara cel mai inalt magar de pe planeta, cea mai iute broasca sau cainele care a trait cel mai mult pe Pamant. continuă pe Adevărul

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

Oficial: 2016, cel mai cald an din istorie

In 2016 ar urma sa se inregistreze cele mai ridicate temperaturi inregistrate vreodata pe glob, in conditiile in care nivelurile de dioxid de carbon din atmosfera au atins noi niveluri, contribuind la cresterea incalzirii globale, a anuntat joi, la Geneva, Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Lupul pacalit de vulpe: Cel mai nepregatit concurent din istoria Vrei sa fii milionar are studii in strainatate (VIDEO)

Sa participi la emisiunea Vrei sa fii milionar si sa pierzi de la prima intrebare este de rusinos. Mai ales cand sustii ca ai studii superioare terminate la o celebra universitate din SUA.

Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost inchis definitiv, dupa ce autoritatile l-au arestat pe cel banuit ca este administratorul site-ului, scrie.

Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

Mai mult de 270. 000 de persoane au semnat deja o petitie initiata de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus intr-un acvariu pentru a fi.

Piata auto a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Luna iunie a fost cea mai buna luna din ultimii sase ani sub aspectul vanzarii de autoturisme noi, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )