Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul Orban, anunt cu privire la educatie: Nu se va mai invarti in gol

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban, anunt cu privire la educatie: Nu se va mai invarti in gol

Guvernul Orban pune educatia pe primul loc, a declarat joi vicepremierul Raluca Turcan, la preluarea mandatului de ministru al Educatiei si Cercetarii de catre Monica Anisie. E o bucurie sa instalam astazi. continuă pe Antena3

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Mai multi parlamentari Pro Romania vor sa voteze guvernul Orban. Victor Ponta il are model pe Dragnea, ii ameninta cu excluderea

Ultimele informatii din presa anunta ca cinci parlamentari Pro Romania vor vota guvernul Orban, cu argumente pertinente. Informatii vin si de la europarlamentarul Mihai Tudose, care explica foarte clar de ce ordinul lui Ponta, de a boicota validarea guvernului Orban, este impotriva intereselor Romaniei, venite de la partidul Pro Romania.

Impreviziunea lui Zamfir de la darea in plata a picat la CCR si se intoarce in Parlament. Piperea: Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG. Si asa fusese emasculata

Anumite prevederi din proiectul de lege care modifica Darea in plata si care fusese adoptat de Parlament au fost declarate miercuri neconsitutionale de catre Curtea Constitutionala, provocand reactii dure ale initiatorilor sau apropiatilor acestora. Profesorul Gheorghe Piperea a scris imediat dupa publicarea deciziei de neconstitutionalitate: Lupta pentru apararea consumatorilor se suspenda aici. Dupa decizia de azi a maretei CCR, care a luat copy-paste din scrisoarea lobby-istilor bancari tot ce ii trebuia pentru a justifica refuzul legii de modificare a legii DIP, Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG, a scris Piperea.

Guvernul Orban si presedintele Iohannis se reunesc, marti, la Palatul Victoria: Ce acte normative ar putea fi adoptate, in prima sedinta de lucru a unui cabinet exclusiv liberal dupa mai bine de opt decenii (VIDEO)

Guvernul Orban, primul cabinet format exclusiv din ministrii PNL al Romaniei postdecembriste si, de altfel, primul dupa o pauza de mai bine de opt decenii, se reuneste, marti, in prima sedinta de lucru de la.

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Scandal inainte de vot! Ce se intampla, acum, in Parlament, cu guvernul Orban

Momente de cumpana pentru guvernul Orban. Desi nu este de mult timp la putere, clipele grele pentru noul guvern al Romaniei se arata deja. Iata ce se intampla inainte de vot, in Parlament! Ce se intampla acum cu guvernul Orban? Ludovic Orban face primele declaratii despre situatia fara precedent din Parlament. Acesta a declarat faptul .

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

GUVERNUL ORBAN SI-A INTRAT IN ATRIBUTII Restructurare drastica in administratia publica

Guvernul Orban va avea 16 ministere, conform ordonantei de urgenta adoptata ieri de membrii noului Executiv de la Palatul Victoria. Cei 16 ministri vor avea un mandat dificil, asa cum a precizat, in deschiderea sedintei de guvern, presedintele Klaus Iohannis, care a fost invitat sa participe de catre premierul Ludovic Orban.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )