Libnet.ro
UNICEF

17:15

Reduceri electrocasnice eMAG. Care sunt cele mai tari oferte de astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri electrocasnice eMAG. Care sunt cele mai tari oferte de astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunta mai multe oferte pe care nu trebuie sa le ratezi. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri electrocasnice eMAG. continuă pe Antena3

Raspunsul genial al lui Charlie Chaplin cand a fost intrebat care sunt cele mai fidele femei

Artistii sunt considerati printre cei mai spirituali oameni. Au ramas celebre replicile savuroase ale lui Tanase, Caragiale sau Chaplin. Va propunem o selectie de anecdote ale unor actori, compozitori si.

Oferte eMAG de senzatie la televizoare si laptopuri

Oferte eMAG. Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare si laptopuri:.

Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Grecia se situeaza, anul acesta, in primele cinci cele mai nefericite tari, conform indicelui Bloomberg Misery, care ia in calcul perspectivele de inflatie si somaj pe anul curent.

Ce drumuri judetene vor fi modernizate in 2018. Cele mai mari investitii sunt finantate de Uniunea Europeana

Cele mai importante investitii demarate in 2018 pentru modernizarea drumurilor judetene din Hunedoara vor fi finantate de Uniunea Europeana.

Ce sanse avem sa construim Viper, cele mai performante elicoptere de atac din lume

IAR si Bell Helicopter lucreaza la un studiu economic privind mutarea la Ghimbav a unei linii de productie pentru elicopterele americane de atac AH-1Z Viper destinate Fortelor Aeriene Romane FAR). Specialistii amercani vor sa vada care sunt conditiile din spatiile de productie ale companiei romanesti si care ar fi conditiile in care se poate face transferul de tehnologie pentru realizarea elicopterului american la Ghimbav.

Cele mai inteligente zodii ale horoscopului. Vezi daca te afli printre ele

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata zodiile care sunt apreciate pentru intelectu.

Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Atunci cand iti alegi meniul, de cele mai multe ori te lasi ghidat de pofte, de miros, de combinatii savuroase fara a te gandi prea mult daca acestea sunt bune si pentru stomacul tau, daca se pot digera in totalitate sau daca iti aduc substante nutritive de calitate.

Cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an

Daca esti in cautarea unui automobil si nu vrei sa gresesti, un top cu cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an sigur iti va fi de ajutor. Cand vrei una dintre cele mai bune masini pe care sa dai bani, trebuie sa iti extinzi putin lista de preferinte. De exemplu, [].

Cele mai interesante bijuterii prezentate la New York Fashion Week

In cadrul prezentarile de la New York Fashion Week, marile case de moda au accesorizat creatiile vestimentare cu bijuterii care mai de care mai interesante, bijuterii care completeaza perfect viziunea lor stilistica. Iata doar cateva dintre cele mai interesante exemple.

Utile:Respiratia urat mirositoare - cum scapi definitiv de ea; Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii; 7 alimente care combat infertilitatea feminina

Uimitoarele beneficii ale telinei. Buna in diete. Telina are foarte putine calorii, atat de putine incat este denumita un aliment non-caloric, precum. Ce boala ar putea ascunde tusea uscata. Tusesti de mai bine de trei saptamani? Ar trebui sa mergi de urgenta la un control medical. In cele mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )