Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Playtech Playtech,
Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de . continuă pe Playtech

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de pana la 70% la Black Friday 2020 (P)

In 2020, vanatorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumparaMisim. ro pune la bataie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% si finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoana, seturi pentru copii, diverse paturi si cuverturi, pilote de calitate, accesorii si seturi pentru Craciun, covoare, draperii, prosoape si altele.

E pomana curata: catalogul eMAG de Black Friday cu reduceri de-ti sta mintea in loc

EMAG promite record de reduceri de Black Friday. Ca idee, vor fi peste 4 milioane de produse listate cu pret redus. Si unele dintre cele mai bune oferte sunt aici. inainte de Black Friday eMAG a.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Preturi ametitoare la eMAG fix inainte de Black Friday. E avalansa de reduceri

Poate ai noroc sa prinzi ceva reduceri de Black Friday. Dar daca nu se intampla, nu dispera, sunt reduceri bune si acum la eMAG. eMAG a anuntat deja cateva produse pentru Black Friday, dar va.

Black Friday. Cum te feresti de falsele reduceri si la ce e bine sa fii atent inainte de a cumpara ceva

La fel ca baseballul, Black Friday isi are originea in America. Termenul a fost folosit initial in Philadelphia. Ideea a plecat de la aglomeratiile produse in a doua zi de dupa Ziua Recunostintei, cand americanii ieseau la cumparaturi. Black Friday, importata din America Astazi, este ferm stabilit in SUA ca a doua zi dupa Ziua .

Reduceri substantiale la telefoane si televizoare, operate de Black Friday de un furnizor de telefonie mobila

Reduceri substantiale, de pana la 76%, vor fi operate de Black Friday de unul dintre cei mai cunoscuti operatori de telefonie mobila, discounturile fiind aplicate nu doar la aparatura, ci si la unele abonamente.

ODATA CU REDUCERILE DE BLACK FRIDAY Campaniile de reduceri lansate de retaileri cu ocazia sarbatorilor de Craciun au inceput

Campaniile de reduceri lansate de retaileri cu ocazia sarbatorilor de Craciun au inceput inca din luna noiembrie, odata cu reducerile de Black Friday, pe fondul lipsei de predictibilitate vizavi de intrarea in carantina si a temerii legate de intarzierea transporturilor, arata datele CBRE, liderul pietei de consultanta imobiliara.

Black Friday 2020 - Zece ani de istorie - De la primele incercari timide, pana la acest Black Pandemic Friday

Black Friday a ajuns acum la borna cu numarul 10 si foarte multe s-au schimbat de la prima editie cand BF a fost facut in graba si avea foarte putine produse interesante. Au ramas in urma anii in care site-urile cadeau des si cand inca avea rost sa mergi de la prima ora intr-un magazin fizic ca sa iesi apoi in brate cu un televizor sau un cuptor cu microunde. Multi oamenii nici nu vor sa auda de Vinerea Neagra, suparati fiind ca preturile cresc in lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumparat si isi iau tot ce prind, incantati de existenta unei reduceri. in articol puteti citi ce s-a intamplat in fiecare an de Vinerea Neagra si ce va fi diferit in acest Black Pandemic Friday.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )