Libnet.ro
UNICEF

06:30

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cerere extrem de mare pentru urna mobila, in prima zi de vot

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Cerere extrem de mare pentru urna mobila, in prima zi de vot

Urnele mobile au fost intens solicitate in prima zi a referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, prezenta la vot pana in prima zi de. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor: Am votat pentru ca democratia inseamna participare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminica la referendumul pentru revizuirea Constitutiei si a afirmat ca a facut acest lucru pentru ca democratia inseamna.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Judetul cu cea mai mare prezenta la vot

Judetul Suceava se afla pe primul loc la prezenta la vot, potrivitcifrelor raportate de Biroul Electoral Central pentru ora 19. Judetul Suceava.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Politicienii care au votat si cei care nu au votat

Romania voteaza de sambata, dar procentul continua sa ramana extrem de scazut. Ultimele raportari de la Biroul Electoral Central arata ca 11,67% dintre alegatori s-au.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele PNTCD cere demisia Patriarhului Daniel: Are o responsabilitate foarte mare

PresedintelePNTCD, Aurelian Pavelescusolicita demisia Patriarhului Daniel, dupa prezenta slaba la votul de la referendumul pentru redefinirea familiei in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. intr-o statiune turistica din Romania s-a votatdublu.De unde au aparut in plus 400 de turisti

BEJ Bihor a suplimentat, sambata, cu 400, buletinele de vot de la sectia din Baile Felix, unde s-a inregistrat un numar mare de turisti care voteaza la REFERENDUM FAMILIE.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Coalitia pentru Familie acuza PSD de boicotarea Referendumului

Coalitia pentru Familie acuza dur PSD si restul partidelor politice pentru prezenta scazuta la referendum. Comitetul de Initiativa pentru promovarea propunerii legislative a cetaten.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde in urmareferendumului

Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminica, faptul ca cei care vor pierde in urma referendumului pentru familie sunt PSD si PNL. Este un esec ca tem.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )