Libnet.ro
UNICEF

01:05

REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor impotriva Coruptiei, SUA, iese la rampa din cauza prezentei scazute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la suta, numarul votantilor fiind de 1. 642 la. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. O femeie este audiata dupa ce ar fi votat de 17 ori

Politistii din Dolj efectueaza cercetari in comuna Bistret, dupa ce un cetatean a reclamat la 112 ca o femeie a votat in numele a altor 17 persoane. in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum se va proceda dupa inchiderea sectiilor de votare. Anuntul facut de MAI

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a anuntat ca structurile Ministerului Afacerilor Interne vor asigura conditiile necesare pentru a transporta in siguranta buletinele de.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un primar din Teleorman isi explica alegerea: Nu ma vad cu tricolorul sfant pe piept, cununand doi barbati.Cui ii spun sa sarute mireasa?

Primarul orasului Zimnicea din judetul Teleorman, Petrica Pirvu, declara ca a votat sambata pentru familia traditionala. Am votat pentru familia.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Oamenii se inghesuie sa voteze la sectiile din Londra

Romanii din Londra au luat cu asalt sectiile de votare din Londra. Pe retelele de socializare au fost distribuite imagini cu o sectie de votare in care zeci de persoane stau la.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un preot din Neamt, masuri radicale impotriva crestinilor care nu merg la vot. Nu le voi mai da Sfantaimpartasanie

Un preot dintr-o comuna din Neamt a postat pe Facebook un mesaj in care anunta ca va lua masuri radicale impotriva credinciosilor care nu vor vota la referendumul pentru definirea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Unei jurnaliste i-au fost taiate anvelopele masinii, in fata unei sectii de votare. Anuntul facut de Politie

Politia Dambovita a anuntat ca face cercetari si va deschide dosar penal dupa ce unei jurnaliste, observator la o sectie de votare, i-au fost intepate anvelopele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )