Libnet.ro
UNICEF

12:30

REFERENDUM FAMILIE 2018. Oamenii se inghesuie sa voteze la sectiile din Londra

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Oamenii se inghesuie sa voteze la sectiile din Londra

Romanii din Londra au luat cu asalt sectiile de votare din Londra. Pe retelele de socializare au fost distribuite imagini cu o sectie de votare in care zeci de persoane stau la. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Competitie intr-o comuna din Alba. Primarul a anuntat ce castigasatul cu cea mai mareprezenta la referendum

Primarul comunei Spring, din judetul Alba, Daniel-GheorgheRusu, a anuntat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca va incepe lucrarile la reteaua de apa din satul c.

REFERENDUM FAMILIE 2018. intr-o statiune turistica din Romania s-a votatdublu.De unde au aparut in plus 400 de turisti

BEJ Bihor a suplimentat, sambata, cu 400, buletinele de vot de la sectia din Baile Felix, unde s-a inregistrat un numar mare de turisti care voteaza la REFERENDUM FAMILIE.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum au raspuns cetatenii din satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel la indemnul acestuia de a vota la referendum

In satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel, Dobresti, din judetul Timis, a fost inregistrata o prezenta la vot de 106 la suta, pana duminica, la ora 13.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Care sunt statisticile referendumurilor din Romania

Este primul referendum organizat in Romania dupa reducerea pragului electoral pentru validare de la 50 la 30 la suta. Ultima consultare populara a avut loc in 2012, la referendumul pentru pentru demiterea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum arata referendumul la sat. Localnicii au imbracat cele mai frumoase haine

Bate vantul prin sectiile de votare chiar si la sate. Mai intai la munca si apoi la vot, spun oamenii. Porumbul asteapta sa fie cules de pe camp, asa ca nu timp de pierdut. in.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Singurul judet carea trecut pragul de validare cu o prezenta la urne de 30,67%

Suceava este singurul judet din tara unde s-a trecut pragul necesar pentru validarea referendumului, cu o prezenta la urne de peste 30%, in conditiile in care la nivel.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Lista sectiilor de votare din strainatate

Numarul total de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral este de 18. 674, care pot vota la referendum in 18. 662 de sectii organizate in tara si 378 in strainatate, anunta Autoritatea.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Stefanescu:Patru milioane de romani au iesit sa voteze.E haioasa opozitia asta cu domnul Orban si cu domnul Barna

Secretarul general adjunct al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, dupa referendumulpentru redefinirea familiei in Constitutie, ca nu a fost vorba despre.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ambasadorul Dan Mihalache, informatii despre procesul de vot din Marea Britanie

Procesul de vot la sectiile de votare din Marea Britanie in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei se desfasoara in conditii bune, in pofida aglomerarii care continua.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Declaratiile incredibile facute de un alegator. Ce s-a intamplat cand a vrut sa voteze

Un student care a mers la sectia de vot din incinta Facultatii de Drept a constatat ca la intrare, un domn in uniforma de Poltie ii explica unei alegatoare ca daca voteaza e de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )