Libnet.ro
UNICEF

17:01

REFERENDUM FAMILIE 2018. Record negativ in prima zi a referendumului

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Record negativ in prima zi a referendumului

In prima zi a referendumului a fost inregistrat un record negativ de prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezentandu-se la urne doar 5,72% dintre alegatori, adica 1. 583 de pe. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Unei jurnaliste i-au fost taiate anvelopele masinii, in fata unei sectii de votare. Anuntul facut de Politie

Politia Dambovita a anuntat ca face cercetari si va deschide dosar penal dupa ce unei jurnaliste, observator la o sectie de votare, i-au fost intepate anvelopele.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Referendumul nu va fi validat. Prezenta la vot a fost de 20,41%

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat caau votat la referendumul pentru redefinirea familiei 20,41% dintre alegatori.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Coalitia pentru Familie acuza PSD de boicotarea Referendumului

Coalitia pentru Familie acuza dur PSD si restul partidelor politice pentru prezenta scazuta la referendum. Comitetul de Initiativa pentru promovarea propunerii legislative a cetaten.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cate voturi mai sunt necesarepentru validarea referendumului

Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la urne in cadrul referendumului privind definirea familieipana, duminica, la ora 16. 00, este de15,21.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde in urmareferendumului

Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminica, faptul ca cei care vor pierde in urma referendumului pentru familie sunt PSD si PNL. Este un esec ca tem.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Singurul judet carea trecut pragul de validare cu o prezenta la urne de 30,67%

Suceava este singurul judet din tara unde s-a trecut pragul necesar pentru validarea referendumului, cu o prezenta la urne de peste 30%, in conditiile in care la nivel.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolica din Romania reafirma ca la temelia familiei se afla casatoria dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reafirma, prin vocea episcopilor sai, dupa desfasurarea referendumului din 6-7 octombrie, ca la temelia familiei se afla casatoria liber.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Dan Barna: Multumesc celor care au facut ca acest proces sa fie unul democratic

Presedintele USR,Dan Barna, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ambasadorul Dan Mihalache, informatii despre procesul de vot din Marea Britanie

Procesul de vot la sectiile de votare din Marea Britanie in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei se desfasoara in conditii bune, in pofida aglomerarii care continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )