Libnet.ro
UNICEF

08:15

Referendumul de demitere a primarului din Chisinau a picat

B1 B1,
Referendumul de demitere a primarului din Chisinau a picat

Referendumul pentru demiterea primarului din Chisinau, Dorin Chirtoaca, a picat ca urmarea prezentei slabe la vot, informeaza agora. md. La inchiderea sectiilor, doar 111. 000 de alegatori se. continuă pe B1

Un referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica

Un referendum pentru demiterea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica, la initiativa partidului Socialistilor, fiind asteptate la urne peste 650. 000 de persoane cu drept de vot, scrie News. ro. Presedintele Igor Dodon i-a indemnat pe oameni sa vina la vot, el sustinand ca este sansa de a pune capat haosului si incertitudinii din capitala Republicii Moldova.

Referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, duminica. Dodon: Nu alegem intre Est si Vest, e sansa noastra la o viata mai buna

Un referendum pentru demiterea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, va avea loc duminica, la initiativa Partidului Socialistilor. Presedintele Igor Dodon ii cheama pe oameni la vot, sustinand ca este sansa de a pune capat haosului si incertitudinii din capitala Republicii Moldova, scrie News. ro.

PL indeamna chisinauienii sa boicoteze referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a indemnat repetat locuitorii capitalei si suburbiilor sa boicoteze referendumul din 19 noiembrie, privind demiterea lui Dorin Chirtoaca din functia de primar general al municipiului Chisinau. Vineri, 17 noiembrie, intr-o conferinta de presa, liderul PL s-a aratat convins ca referendumul va esua, transmite IPN.

Republica Moldova: Duminica - referendum pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca, primarul municipiului Chisinau

Aproximativ 650. 000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chisinau sunt asteptate, duminica, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoaca. O premiera pentru.

Referendum de demitere esuat la Chisinau. Dorin Chirtoaca ramane primarul suspendat al orasului.

Primarul suspendat al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a multumit, duminica seara, cetatenilor pentru sprijinul acordat la referendumul privind revocarea sa din functie si a cerut demisiile.

Prezenta la vot sub 12%, la ora 14.00, la referendumul de revocare a primarului Chisinaului

Prezenta la vot la referendumul pentru revocarea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, era sub 12 la suta, la ora 14. Presedintele Igor Dodon le-a transmis locuitorilor din Chisinau sa mearga la vot si sa nu dea vina pe altcineva daca referendumul nu va trece, scrie News. ro.

Un politician anti-imigrationist si homofob vrea sa faca parte din Comitetul norvegian pentru Nobel

Un politician populist anti-imigrationist din Norvegia ar putea fi ales pentru a face parte din Comitetul Nobel a Norvegiei, saptamana aceasta, dupa ce partidul sau a cerut un loc in acest juriu. Vestea a iscat scandal, existand pericolul de a diminua credibilitatea prestigiosului premiu anual, relateazaThe Guardian.

VIDEO Cel mai rapid KO din istoria meciurilor pentru titlurile mondiale la box: Zolani Tete si-a doborat adversarul dupa 11 secunde

Pugilistul sud-african Zolani Tete a devenit campion mondial la categoria cocos, versiunea WBO, sambata, la Belfast, dupa ce si-a pus adversarul la podea in 11 secunde, informeaza News. ro. A fost cea mai rapida victorie intr-o lupta pentru un titlu mondial la box.

Un barbat din Rusia cautat pentru uciderea unui jurnalist al revistei Forbes in anul 2004 a fost retinut in Ucraina

Un cetatean rus cautat dupa ce in 2004 l-a impuscat mortal pe Paul Klebnikov, jurnalist Forbes, a fost retinut in Ucraina, au anuntat serviciile secrete din aceasta tara, relateaza ABC News, citat de News. ro. Paul Klebnikov, nascut in Statele Unite intr-o familie rusa, era jurnalist la editia rusa a revistei Forbes. El a fost impuscat langa Moscova, in iulie 2004.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )