Libnet.ro
UNICEF

00:07

Referendumul pentru familia traditionala: Valul de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din Teleorman si Dolj continua si miercuri

Hotnews Hotnews,
 Referendumul pentru familia traditionala: Valul de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din Teleorman si Dolj continua si miercuri

Zeci de presedinti de sectii de votare din judetele Teleorman si Dolj au depus si miercuri cereri de retragere, dupa ce marti peste 350 de presedinti de sectii de votare din cele doua judete au anuntat ca nu vor putea participa la referendum, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

Sondaj. Mergeti la Referendumul pentru familia traditionala?

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00. intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu da sau nu.

Radu Banciu: E ca si cum ai chema un iepure langa o varza si i-a spune ma, vrei sa o mananci?. Asta este referendumul pentru familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele unui sondaj comandat de Liviu Dragnea, potrivit carora, seful PSD are o cota de incredere de doar 4%. in acest.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Autorul cartii Spovedenia unui preot ateu, despre Referendumul pentru familia traditionala

Fostul preot Ion Aion, cel care a demisionat din randurile preotiei, lanseaza un atac dur la adresa conducerii BOR in contextul Referendumului pentru familia traditionala. Abia acum am citit si eu acel c.

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un.

Organizarea referendumului este pusa iN PERICOL! Val de retrageri ale presedintilor sectiilor de votare

Organizarea referendumului din 6 si 7 octombrie este pusa in pericol dupa ce sute de presedinti ale sectiilor de votare s-au retras de pe lista intocmita de Biroul Electoral Judetean BEJ). Astfel, in Cluj .

Basescu voteaza DA la referendumul pentru familia formata dintr-un barbat si o femeie

Traian Basescu a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de PSD, care face parte din familia socialistilor europeni.

SONDAJ: Referendumul pentru familie va fi VALIDAT, cu peste 35% prezenta la vot

Potrivit primului sondaj realizat pe temea referendumului pentru familia traditionala, pragul de prezenta pentru validare va fi depasit cu usurinta. Sociopol arata ca cel putin 48% dintre romanii cu.

Dragnea: Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun Da cu toata hotararea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota Da cu toata hotararea, pentru ca asa il obliga educatia sa ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala.

Marcel Iures, declaratii despre referendumul pentru familie: Eu m-am insurat cu o femeie

Actorul Marcel Iures a facut declaratii despre referendumul pentru familie, acesta sustinand familia traditionala. Un barbat si o femeie. Pai si nu e normal? . ) Treaba lor. Na. Eu m-am insurat cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )