Libnet.ro
UNICEF

08:17

Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Playtech Playtech,
Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Redeschiderea scolilor in data de 8 februarie a fost decisa marti, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Marele moment ar urma sa se desfasoare in functie de mai multe scenarii pe baza datelor epidemiologice. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cum va arata punerea in scena. Distanta fizica si masca de protectie vor fi obligatorii in continuare. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

Ce cinematografe si teatre din Bucuresti s-au redeschis. Lista completa din februarie 2021

Conform hotararii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-au redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti. Restrictiile s-au mai relaxat deoarece rata imbolnavirilor de covid 19 a mai scazut pentru mai multe zile consecutiv. Iata care este lista completa a cinematografelor redeschise din Bucuresti. Lista completa a .

Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Scoala se va relua in format fizic din 8 februarie, cand incepe al doilea semestru al anului educational 2020-2021. Scoala va functiona in trei scenarii epidemiologice. in scenariul verde, toate scolile se redeschid fizic, toti scolarii si prescolarii merg la cursuri. in scenariul galben, merg in continuare copiii de gradiniti si elevii din clasele 0-IV .

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Ce valori ating, azi, euro si dolarul

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Astazi BNR emite noul curs de schimb valutar pentru cele mai importante valute. Conform cotatiilor precendente, leul a mai castigat cateva procente in fata lirei sterline si a euro, dar in raport cu dolarul, moneda americana a crescut cu 0. 0049 Lei, fata de ziua precenda, 2 februarie 2021. Ramane .

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

Calendar ortodox, 4 februarie 2021. Cine a fost Sfantul Isidor si ce rugaciune speciala e bine sa rostesti

Data de 4 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de o sarbatoare importanta. Cine este Sfantul Cuvios Isidor, caruia trebuie sa ne rugam in aceasta zi si cum ne ajuta ruga sa sa ne recapatam increderea in noi insine. Sfantul Cuvios Isidor Pelusiotul, 4 februarie Calendarul crestin ortodox il pomeneste pe data de 4 .

Horoscop, joi, 4 februarie 2021. Mari schimbari pe plan financiar pentru aceste zodii

Horoscop 4 februarie 2021. Se anunta mari schimbari pentru unele zodii pe plan financiar. Dar inainte sa detaliem, sa tinem cont si de numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 10, 22, 35, 49 si 50, in timp ce culorile care va infrumuseteaza ziua de joi sunt: galben deschis si maro. Horoscop 4 fenruarie 2021 .

Curs BNR pentru 3 februarie 2021. BNR incepe noul an cu deprecierea monedei nationale

Astazi vom avea un nou curs BNR pentru 3 februarie 2021. Care va fi reactia BNR in raport cu deprecierea leului in fata dolarului american si a monedei europene? Care vor fi interventiile Bancii centrale in piata pentru a stopa declinul leului? Ramane sa vedem, astazi, dupa ora 13:00. Deprecierea masiva din ultima vreme si .

Horoscop 3 februarie 2021. Zodia care ia decizii banoase, cu efect imediat

Horoscop 3 februarie 2021. Ce zodie ia decizii banoase, cu efect imediat si ce anunta astrologii pentru ziua de miercuri. Sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 3, 19, 20, 33, 49, in timp ce culorile care iti readuc zambetul pe buze sunt: verde deschis si albastru. Horoscop 3 februarie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )