Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regatul Unit ar mai putea astepta inca 6 luni pana cand viata se va intoarce la normal. Ce spun oficialii despre evaluarea masurilor luate pana acum (VIDEO)

B1 B1,
Regatul Unit ar mai putea astepta inca 6 luni pana cand viata se va intoarce la normal. Ce spun oficialii despre evaluarea masurilor luate pana acum (VIDEO)

Englezii ar putea sa astepte inca 6 luni pana cand viata lor va reveni la normal, a precizat Dr Jenny Harries, sefa adjuncta a departamentului medical al Guvernului, adaugand insa faptul ca populatia nu. continuă pe B1

Marea Britanie nu are un Plan B daca premierul Boris Johnson nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia nescrisa a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters. Spre deosebire de alte state, Regatul Unit nu are o Constitutie propriu-zisa.

AGENTIILE DE PRESA: Nu este clar cine l-ar inlocui pe premierul Boris Johnson daca acesta nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia necodificata a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )