Libnet.ro
UNICEF

12:45

Regatul Unit si UE au publicat textul integral al acordului comercial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regatul Unit si UE au publicat textul integral al acordului comercial

Regatul Unit si Uniunea Europeana au publicat astazi textul integral al acordului lor comercial istoric cu doar cinci zile inainte ca Regatul Unit sa iasa din unul dintre cele mai importante blocuri comerciale in cea mai semnificativa mutare globala de la pierderea imperiului. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie si UE publica textul integral al acordului comercial

Marea Britanie a publicat sambata textul acordului comercial cu Uniunea Europeana, cu doar cinci zile inainte de a parasi unul dintre cele mai mari blocuri comerciale din lume, relateaza Reuters.

VIDEO Moment istoric in Ajunul Craciunului: Regatul Unit si UE au ajuns la un acord comercial Ursula von der Leyen: Este corect si echilibrat

Regatul Unit a reusit sa ajunga la un acord istoric pentru viitoarea relatie comerciala cu Uniunea Europeana, in Ajunul Craciunului, cu doar cateva zile inainte de finalul perioadei de tranzitie, relateaza Reuters si AFP.

Tulpina de coronavirus detectata in Regatul Unit este mult mai contagioasa cu 50% pana la 74%, potrivit unui studiu

Noua varianta a coronavirusului detectata in Regatul Unit este mult mai contagioasa cu 50% pana la 74%, potrivit unui studiu publicat online joi, care este ingrijorat de posibilele consecinte asupra numarului de decese si spitalizari legate de Covid- 19 peste Canal, potrivit AFP.

UE lanseaza procedura semnarii cu Londra a acordului comercial istoric post-Brexit

Uniunea Europeana urmeaza sa lanseze luni procedura semnarii si punerii in aplicare a acordului comercial incheiat joi, in Ajunul Craciunului, cu Londra si prezentat vineri statelor membre ale Uniunii de catre negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier intr-o versiune doar in limba engleza, relateaza AFP.

Suedia inregistreaza primul caz de contaminare cu varianta britanica a noului coronavirus, un vizitator din Regatul Unit

Varianta britanica a SARS-CoV-2 a fost descopeira in Suedia, unde un calator din Regatul Unit a fost testat pozitiv, au anuntat sambata autoritatile sanitare, relateaza Reuters.

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit a fost detectat in Suedia, au anuntat astazi autoritatile sanitare suedeze.

Canada prelungeste suspendarea zborurilor din Regatul Unit pana la 6 ianuarie

Canada prelungeste pana la 6 ianuarie suspendarea zborurilor din Regatul Unit, masura decisa duminica dupa aparitia in aceasta tara a unei noi variante a coronavirusului, a anuntat miercuri premierul Justin Trudeau, relateaza AFP.

Regatul Unit a identificat o alta noua varianta de coronavirus Noua tulpina provine din Africa de Sud - UPDATE

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a spus ca in Regatul Unit au fost identificate doua cazuri de infectare cu o alta noua varianta de coronavirus dupa ce contactii acestor cazuri au calatorit din Africa de Sud, relateaza Reuters. Aceasta alta tulpina de coronavirus este de mare ingrijorare, deoarece este mai contagioasa.

Portul din Dover s-a redeschis pentru a permite soferilor de camioane blocati in Regatul Unit sa paraseasca tara

Portul din Dover s-a redeschis in noaptea de marti spre miercuri, slabind putin cordonul sanitar care strange Marea Britanie dupa anuntul descoperirii unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2, informeaza AFP, citata de Agerpres. Redeschiderea urmeaza unui acord pentru a depasi criza la care au ajuns Londra si Parisul pentru a permite soferilor de camioane blocati in Regatul Unit sa paraseasca tara pe baza unui test COVID-19 rapid. Aceasta decizie care atenueaza amenintarea unei penurii de produse, dupa ce mii de camioane au fost blocate in Anglia ca urmare a suspendarii timp de 48 de ore a transportului insotit de marfa anuntata de Franta, de care Marea Britanie este foarte puternic dependenta.

PostBrexit: Statele UE vor decide zilele urmatoare aplicarea provizorie a acordului comercial cu Regatul Unit

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor lua zilele urmatoare o decizie in legatura cu aplicarea provizorie a noului acord comercial post-Brexit, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene, relateaza DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )