Libnet.ro
UNICEF

05:30

De ce Regele Mihai va fi adus in tara abia in 13 decembrie

Antena3 Antena3,
De ce Regele Mihai va fi adus in tara abia in 13 decembrie

In ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la. continuă pe Antena3

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Miercuri va fi facut public, in detaliu, programul funeraliilor.

Sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus in tara in 13 decembrie

ACTUALIZARE 12:37 Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, in ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11:00, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles, potrivit unui comunicat al Casei Regale. ------- Guvernul se reuneste, astazi, in sedinta, fiind asteptata adoptarea unei hotarari privind instituirea unor zile de doliu national pentru Regele Mihai, care a murit cu o zi in urma, la resedinta sa din Elvetia, potrivit News. ro.

VIDEO Cum l-a oprit regimul Ion Iliescu pe Regele Mihai I sa intre in tara in anii '90: l-a intors din drum de doua ori si nu i-a permis sa participe la inmormantarea lui Corneliu Coposu

Dupa Revolutia din 1989, Regele Mihai I a fost nevoit sa stea departe de Romania inca aproape 8 ani, primind cetatenia romana abia in 1997, in timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Fostul suveran a fost umilit in mai multe randuri de regimul fostului presedinte Ion Iliescu. Prima data, chiar de Craciun in 1990, autoritatile l-au oprit pe Regele Mihai - insotit si de Regina Ana si principesa Margareta - in drum spre Curtea de Arges si i-au obligat sa se intoarca la aeroport si sa plece din Romania.

Binecuvantare sau BLESTEM? Regele Mihai si cifra 13: Monarhul a murit la ora 13:00, pe 13 decembrie va fi adus in tara, regina a fost inmormantata tot intr-o zi de 13. ADEVARUL despre acest simbolism

Imposibil sa nu bagi de seama o sincronicitate a sortii: Regele Mihai a decedat la ora 13:00, trupul ii va fi adus in tara pe 13 decembrie, regina Ana a fost inmormantata tot intr-o zi.

Regele Mihai a murit. Ziua in care Mihai a renuntat la tron: cum suna actul de abdicare al ultimului rege al Romaniei

Regele Mihai a abdicat la 30 decembrie 1947. Istoricii comenteaza actul de renuntare la tron al Regelui Mihai I si manifestul catre tara al lui Carol al II-lea.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

REGELE MIHAI A MURIT. Povestea ultimului Rege al Romaniei

Mihai I n. 25 octombrie 1921, Sinaia) a fost regele Romaniei intre 20 iulie 1927 si 8 iunie 1930, precum si intre 6 septembrie 1940 si 30 decembrie 1947.

Regele Mihai a murit. Istoria celor 66 de ani de monarhie. Cel din urma suveran al romanilor:Am plecat cu moartea-n suflet

Regele Mihai I a murit marti, 5 decembrie, dupa o lunga si grea suferinta. Adevarul. ro va prezinta istoria monarhiei - de la proclamarea Regatului din 1881 pana in data de 3 ianuarie 1947, cand Regele Mihai si mama lui ajung pe peronul garii Sinaia si se urca in tren, cu destinatia Lausanne, dupa ce suveranul a fost fortat sa abdice. Am plecat cu moartea-n suflet, avea sa declare cel din urma rege al romanilor.

Regele Mihai a murit.Cel din urma suveran al romanilor avea 96 de ani

Regele Mihai a murit. Ultimul monarh din tarile Europei de Est s-a stins din viata marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o lunga suferinta. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si cu leucemie cronica.

Regele Mihai a murit.Cel din urma suveran al romanilor avea 96 de ani FOTO

Regele Mihai a murit. Ultimul monarh din tarile Europei de Est s-a stins din viata marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o lunga suferinta. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si cu leucemie cronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )