Libnet.ro
UNICEF

12:00

Regele Mihai soseste astazi in tara pentru ultima oara. CLOPOTELE plang in toata Romania. Tot ce trebuie sa stii despre funeralii

B1 B1,
Regele Mihai soseste astazi in tara pentru ultima oara. CLOPOTELE plang in toata Romania. Tot ce trebuie sa stii despre funeralii

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara miercuri, la ora 11. 00, si va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la. continuă pe B1

Regele Mihai s-a intors pentru totdeauna in Romania. Clopotele bisericilor din toata tara au fost trase. Momente emotionante - VIDEO

00 - Zi istorica pentru tara noastra. La aceasta ora sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai ajunge pe pamant romanesc, moment in care se trag clopotele bisericilor.

Regele Mihai s-a intors pentru totdeauna in Romania. Sicriul Majestatii Sale a ajuns la Palatul Regal de pe Calea Victoriei

Cortegiul funerar al regelui Mihai a ajuns la Castelul Peles. La Sinaia, sute de oameni au asteptat cortegiul funerar, aplaudand la trecerea acestuia. Programul vizitei oficialitatilor pentru a transmite.

Imagini sfasietoare. Ce a facut Principesa Margareta in momentul in care Regele Mihai a fost adus in tara

Imagini extrem de emotionante miercuri pe aeroportul Henri Coanda acolo unde sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus in tara pentru a fi condus pe ultimul drum, la Curtea de Arges. Sicriul a fost.

Cine ar fi crezut: Legatura nespusa dintre Regele Mihai si Gigi Becali!

O tara intreaga il plange pe Regele Mihai I, decedat saptamana trecuta, la varsta de 96 de ani, iar lumea e avida sa afle orice despre viata suveranului ce va fi.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus astazi in tara

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara miercuri, la ora 11. 00, si va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges.

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

Aceste fotografii colorizate ti-l arata pe regele Mihai in copilarie si tinerete

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, ora 13, la resedinta sa din Elvetia. Avea 96 de ani si a condus Romania in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Acum ai ocazia sa vezi cum era in copilarie si tinerete in cateva fotografii vechi colorizate. Regele Mihai este ultima mare personalitate a istoriei Romaniei din [].

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

Regele Mihai I a fost readus in tara. Scurta slujba ortodoxa oficiata de preoti IMAGINI cu cele cinci fiice indoliate

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania La ora 11. 00, au fost trase clopotele catedralelor, manastirilor si bisericilor din intreaga tara. La Aeroportul.

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )