Libnet.ro
UNICEF

15:00

MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Starea de urgenta declarata in Republica Ceha din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun, a avertizat astazi ministrul de interne Jan Hamacek. continuă pe Ziarul Bursa

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24.

Pacientii cu hepatita nu mai au acces la tratament. Cauzele: dificultati in a accesa servicii medicale, programari tarzii, dar si teama pacientilor de a merge la spital, din cauza pandemiei

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice atrage atentia ca pe fondul celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, se remarca numarul redus de pacienti care au accesat terapia antivirala, in special pe programul CostVolumRezultat in hepatita C. Principalele cauze sunt dificultatea de a accesa unele servicii din spitale, programarile destul de tarzii in unele cazuri, dar si teama pacientilor de a nu ajunge in spitale si a se infecta cu noul coronavirus sau de a nu fi depistati cu COVID-19.

PSD: Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control

PSD a transmis ca, din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control. Pentru PNL, scolile sunt doar sectii de votare, afirma social-democratii care cer din nou redeschiderea scolilor, transmite News. ro.

Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Presa locala americana se afla in pericol de disparitie din cauza crizei cauzate de COVID-19, dupa cum se arata intr-u studiu realizat de Senat - Local Journalism: Americas Most Trusted News Sources Threatened. Micile publicatii sunt unele dintre cele mai afectate de situatia epidemiologica actuala, intrucat ele depind de veniturile din publicitate. insa perioada de lockdown si restrictiile actuale au obligat afacerile locale sa-si reduca si cheltuielile, printre care se numara si bugetul pentru reclame, informeaza Press Gazette.

Australia: Ursii koala sunt in pericol de disparitie din cauza stresului

Conform unui studiu facut de cercetatorii australieni, ursii koala sunt pe cale de disparitie din cauza stresului rezultat in urma incendiilor, distrugerea habitatului natural prin extinderea zonelor de.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

INTERVIU Gaspar Gyorgy, psihoterapeut:Din cauza ca n-am salvat relatia parintilor mei, am devenit terapeut de cuplu

Gaspar Gyorgy, unul dintre cei mai apreciati psihoterapeuti din Romania, spune ca drumul profesional i-a fost influentat de copilaria umbrita de relatia instabila a parintilor. A inceput sa profeseze convins ca va salva toate cuplurile care-i vor cere ajutorul, a fost dezamagit si furios cand nu a reusit, pana si-a dat seama ca rolul psihoterapeutului este cu totul altul.

Nicolae Botgros a ajuns la reanimare din cauza coronavirusului. Dirijorul a dezvoltat o forma severa de Covid-19

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii,din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma cu cateva zile si internat la Spitalul de.

Neymar, indisponibil pentru urmatoarele trei meciuri din cauza unei accidentari la aductori

Neymar, starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, care a parasit terenul de joc in minutul 26 al partidei cu Istanbul Basaksehir 2-0), din Champions League, ca urmare a unei accidentari la muschii aductori, va fi indisponibil pentru urmatoarele trei meciuri, conform unei informatii publicate joi de RMC Sport, citat de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )