Libnet.ro
UNICEF

23:15

Andreea Mantea, probleme cu iubitul din cauza lui David? Decizia radicala luata de vedeta

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, probleme cu iubitul din cauza lui David? Decizia radicala luata de vedeta

Andreea Mantea este intr-o situatie aparte in ceea ce priveste viata personala. Fanii s-au tot intrebat cine este noul partener al acesteia, dar bruneta e departe de a-l face cunoscut. Ce decizie radicala a luat in privinta relatiei sale si cum il implica si pe David? Andreea Mantea, probleme in paradis? Ce se intampla in . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, in cea mai bizara aparitie in Bucuresti. Trecatorii au ramas masca

Andreea Mantea a fost surprinsa in plina actiune, in Bucuresti, la cea mai trasnita sedinta foto. Vedeta Kanal D a iesit la cafea cu vopseaua pe cap si s-a pozat impreuna cu o amica. A uimit intreaga asistenta. Prezentatoarea TV a fost surprinsa de fotoreporteri in cea mai bizara aparitie in Bucuresti Andreea Mantea este .

Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a sustinut marti seara, pentru B1 TV, ca unele proiecte de infrastructura au batut pasul pe loc din cauza unor neintelegeri intre beneficiari si antreprenori, dar si.

Sedinta plenului Senatului nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. PSD nu reuseste sa recastige majoritatea

Sedinta plenului Senatului, programata pentru ora 14:00, nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. in sala sunt prezenti doar senatori de la PSD si ALDE. Ar absenta inclusiv senatori de la PSD, potrivit.

Targul de la Sibiu nu se va organiza anul acesta din cauza epidemiei de Covid-19

Sarbatorile de iarna vor fi petrecute acasa, in anul pandemic 2020. Chiar si organizatorii de targuri de Craciun sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentelor in aer liber, din cauza numarului tot mai mare.

Situatie rusinoasa pentru un consilier local USR-PLUS Iasi, dator cu 1.000 de euro la intretinere. Desi din cauza lui o scara intreaga a ramas fara caldura, Iulian Nicolau critica autoritatile: E mai frig ca afara

Iulian Nicolau, proaspat ales din partea USR-PLUS in Consiliul Local Iasi, a acumulat o datorie de peste 1. 000 de euro la caldura, iar din cauza lui operatorul local de energie termica nu a pornit agentul termic.

Ziua Mortilor, celebrata in Mexic cu restrictii din cauza pandemiei de coronavirus

Pe fundalul a trei zile de doliu pentru persoanele care si-au pierdut recent viata din cauza complicatiilor aparute in urma infectarii cu noul coronavirus, Mexicul a marcat duminica, intr-o versiune restransa, Ziua Mortilor, o sarbatoare care comemoreaza memoria celor disparuti.

MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Starea de urgenta declarata in Republica Ceha din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun, a avertizat astazi ministrul de interne Jan Hamacek.

PSD: Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control

PSD a transmis ca, din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control. Pentru PNL, scolile sunt doar sectii de votare, afirma social-democratii care cer din nou redeschiderea scolilor, transmite News. ro.

Gara din Viena a fost evacuata din cauza unui colet suspect. Dupa atacurile teroriste de luni seara, capitala Austriei este blocata: Vorbim pana in prezent de patru morti din randul civililor (VIDEO)

Gara din Viena a fost evacuata, marti, din cauza unui colet suspect ce se afla pe peron. Capitala Austriei a fost, luni seara, scena unor atacuri teroriste, care au presupus atacarea a sase locatii diferite si.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )