Libnet.ro
UNICEF

01:06

Regina Elisabeta, inselata de Printul Philip. Cine este vedeta cu care el s-a combinat

Playtech Playtech,
Regina Elisabeta, inselata de Printul Philip. Cine este vedeta cu care el s-a combinat

Nu multi stiu, dar relatia dintre Regina Elisabeta si Printul Philip a fost greu incercata in perioada in care Regina era insarcinata cu primul mostenitor al tronului. Sotul acesteia s-a indragostit pana peste cap de o vedeta a acelor ani. Regina Elisabeta, inselata de Printul Philip cu o vedeta Povestea de iubire dintre Regina Angliei . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de .

Cine este Kamala Harris. Povestea de viata a celei care ar putea deveni vice-presedintele Americii

Joe Biden candideaza in tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidentiale din SUA. Iata cine este femeia care ar putea deveni vice-presedintele Americii.

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu .

Ea va fi Noua Doamna a Americii? Cine este Jill, sotia lui Joe Biden!

Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Statelor Junite, este o femeie puternica cu o poveste absolute impresuonanta. E pasionata de domeniul educatiei, buna prietena cu Michelle Obama si un pion important in echipa de campanie a Democratilor.

Alexandra Stan este din nou indragostita. Cine este noul ei iubit

Alexandra Stan nu se mai ascunde de ochii curiosilor si vine cu o imagine aparte cu aceasta in preajma noului amorez. Cine este barbatul care i-a furat inima? Cine este noul iubit al Alexandrei Stan? Sarut patimas in public Alexandra Stan iubeste din nou! Celebra artista a uitat de trecut si se bucura de nou .

Digi24: Atac terorist in Viena. Cine este atacatorul ucis: un tanar de 20 de ani, care a vrut sa plece in Siria ca sa lupte pentru ISIS

Cel putin patru oameni au murit in atacul terorist comis luni seara, la Viena, de mai multi indivizi inarmati. Patru au fost arestati, iar unul ar fi inca in libertate si este cautat de politisti. Un alt atacator a fost ucis, despre care autoritatile austriece au spus ca este un simpatizant al Statului Islamic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )