Libnet.ro
UNICEF

09:30

Regina-mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges alaturi de fiul ei, Regele Mihai I

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regina-mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges alaturi de fiul ei, Regele Mihai I

Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, dupa o ceremonie care a avut loc la Catedrala Arhiepiscopala Regala, in fata careia s-au adunat sute de persoane. continuă pe Ziarul Bursa

Regina-Mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena a fost reinhumata, sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curte.

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa: Suverarana este reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, MS Regele Mihai I al Romaniei (VIDEO)

Dorinta ultimului suveran al Romaniei este indeplinita. Astazi, osemintele Reginei-Mama Elena, repatriate, ieri, din Elvetia, vor fi depuse in necropola Regala de la Curtea de Arges, alaturi de cele ale.

VIDEO Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, la Curtea de Arges

Ramasitele pamantesti ale Reginei-mama Elena, aduse vineri in Romania din Elvetia, au fost reinhumate sambata la Curtea de Arges. Regina Elena a murit la Lausanne, in ziua de 29 noiembrie 1982, timp in care tara noastra se afla sub dictatura comunista. Ea a fost inmormantata atunci la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne. 43 Regina-mama Elena a fost reinhumata alaturi de ramasitele pamantesti ale fiului ei, Regele Mihai I, la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges. 13 Peste 1. 000 de oameni s-au strans, sambata, in curtea manastirii Curtea de Arges.

Regina-Mama Elena se odihneste, din nou, pe pamant romanesc, dupa 71 de ani de exil: Peste 1.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu (VIDEO) Doua imagini monumentale cu suverana, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (FOTO)

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Suverana a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, Regele Mihai I al Romaniei. Slujba a fost oficiata de.

VIDEO Ramasitele pamantesti ale Reginei mama Elena au ajuns vineri dimineata in Romania. Mesajele transmise de Iohannis si Dancila

Regina-Mama Elena este repatriata, vineri, pentru a fi reinhumata la Curtea de Arges, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, potrivit programului facut public de Casa Regala. Regina Elena a murit la Lausanne, in ziua de 29 noiembrie 1982, timp in care tara noastra se afla sub dictatura comunista. Ea a fost inmormantata la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne. 20 Cortegiul funerar cu sicriul Reginei-mama Elena a ajuns la Curtea de Arges, unde aceasta va fi reinhumata sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I. Biografie: Elena, Regina care a fost obligata de cinci ori sa ia calea exilului.

Cine a fost Regina Mama Elena: Cum a reusit sa salveze orfanii evrei, punandu-si propria viata in pericol

Regina-Mama Elena se intoarce acasa, asa cum si-a dorit fiul sau, Regele Mihai. Ea va fi repatriata, pentru a fi reinhumata la Curtea de Arges, alaturi de Regele Mihai. Familia Regala a anuntat doliu pentru.

Zeci de oameni au strigat la Curtea de Arges Regele Nicolae!. Fostul principe, aplaudat de multime

Prezent alaturi de sotia sa Alina de Roumanie la funeraliile Reginei Elena de la Curtea de Arges, fostul principe Nicolae a fost cel mai aplaudat dintre invitati, nu putini fiind aceia care i-au urat sa devina rege. Dupa funeralii, Nicolae de Roumanie a stat mai bine de o jumatate de ora sa faca sute de poze cu cei prezenti si sa vorbeasca cu ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )