Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz decat anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz decat anul trecut

Romgaz a scos pe piata interna cu 7% mai mult gaz, in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara din 2017, ne-a spus Adrian Volintiru, directorul general al companiei, raspunzand, astfel, afirmatiilor facute, miercuri, de Eric Stab, seful Engie Romania. Acesta din urma a spus ca Petrom si Romgaz au limitat cantitatea de gaze livrata pe piata, astfel ca pretul a crescut, iar furnizorii trebuie sa importe mai mult gaz din Rusia, care este mai scump. continuă pe Ziarul Bursa

BUCURESTI CENTENAR. Lupta pentru Romania Mare, in imagini. Silvian Ionescu, istoric: O fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Este un an de sarbatoare pentru.

O parte din proaspetii pensionati au venituri mult mai mici decat s-ar fi cuvenit

O parte a persoanelor care au iesit la pensie in acest an s-au trezit ca in deciziile de pensionare este trecuta o valoare mult mai mica decat s-ar fi cuvenit, calculul fiind facut la nivelul salariului din 2009, nu cel din 2018.

Motivul pentru care autoritatile judetului au alocat pentru sarbatorile de iarna cu 100.000 de lei mai mult decat in alti ani

Autoritatile buzoiene au alocat 500. 000 de lei pentru manifestarile ce vor avea loc in perioada sarbatorilor de iarna. Suma este cu 100. 000 de lei mai mare decat cea cheltuita in urma cu doi ani, diferenta fiind impusa de seria de manifestari dedicate Centenarului Marii Uniri, de la inceputul lunii decembrie.

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra. Ce consecinte are acest fenomen

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat intreaga planeta Pamant. in acest sens,geograful si ecologistul german Wolfgang Cramer scrie despre concecintele incalzirii globale in tarile din.

Sotia mea este mai mica decat mine cu zece ani, insa recent am cunoscut o femeie care ma face sa ma simt barbat. in pat, e o nebunie, dar mi-a spus ceva ce m-a pus definitiv pe ganduri. Acum chiar nu stiu ce sa fac

Desi este casatorit cu o femeie mai tanara decat el cu zece ani, Silviu a cunoscut recent o femeie cu care se simte extrem de bine. Iar recent, a constatat ca femeia are acelasi vis ca si el. Sunt.

Cartile din biblioteca lui Francois Mitterrand, adjudecate contra unei sume de trei ori mai mari decat cea estimata initial

Cartile care i-au apartinut lui Francois Mitterrand au fost vandute la licitatie pentru suma totala de 1,5 milioane de euro, o suma de trei ori mai mare decat cea estimata initial.

Pensiile fostilor politisti, jandarmi si pompieri, mai mari decat ale fostilor militari

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt primite de persoane invalide, sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale.

Studiu: Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra: ce consecinte are acest fenomen

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat intreaga planeta Pamant, iar consecintele acestui fenomen se observa deja in biodiversitatea marina, agricultura si sanatate, arata un studiu international.

Cat primeste familia care si-a pierdut 4 copii dintr-un foc, intr-un accident rutier. De 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta

In urma cu un an si aproape jumatate, in 1 iunie 2017, de Ziua Copilului, familia Petrut-Pop si-a pierdut 4 copii intr-un teribil accident rutier. Un tren a spulberat masina in care se aflau cei 4. Familia a actionat in judecata firma de asigurari, insa va primi de 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta.

A fost dovedit stiintific! Barbatii care se casatoresc cu femei destepte traiesc mai mult

Un studiu a stabilit ca barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult, sunt mai fericiti si mai rar sufera de boli precumAlzheimer sau dementa. Lawrence Whalley, profesor de sana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )