Libnet.ro
UNICEF

12:30

Regizorul Felix Alexa: Traind in Romania, am devenit mult mai cinic

Adevărul Adevărul,
Regizorul Felix Alexa: Traind in Romania, am devenit mult mai cinic

Regizorul Felix Alexa spune ca realitatea sufocanta de la noi l-a facut sa tina cont de ea si sa o reflecte, cu cinism, in ultimul sau spectacol, Revizorul de Gogol, care a avut recent premiera la Teatrul National din Bucurest. continuă pe Adevărul

Felix Alexa: Traind in Romania, am devenit mult mai cinic

Regizorul Felix Alexa spune ca realitatea sufocanta de la noi l-a facut sa tina cont de ea si sa o reflecte, cu cinism, in ultimul sau spectacol, Revizorul de Gogol, care a avut recent premiera la Teatrul National din Bucurest.

Preturi bilete baraj Romania - Grecia: Cel mai ieftin loc va costa 30 de lei.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, marti, preturile biletelor la meciul Romania - Grecia, de pe Arena Nationala, din 19 noiembrie, ora 21. 00, contand pentru returul barajului de calificare la Cupa Mondiala, acestea fiind cuprinse intre 30 de lei la peluze si 600 de lei la zona VIP, conform Mediafax. Biletel se pot cumpara online de miercuri, incepand cu ora 12. 00, pana in 14 noiembrie, ora 19. 00, de pe site-urile specializate www. biletefotbalonline. ro, www. bilete. ro si .

Ponta: L-am asigurat pe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice. Mi-a spus ca pentru companiile americane -.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )