Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

B1 B1,
Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa. continuă pe B1

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Campania electorala, cu masca. Regulile anuntate de Orban pentru evenimentele de campanie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi adoptata modificarea hotararii de Guvern privind starea de alerta pentru a stabili principalele reguli care trebuie respectate pe perioada campaniei electorale, explicand ca evenimentele electorale se vor desfasura cu maximum 50 de persoane in spatii inchise si maximum 100 de persoane in spatii deschise.

Alegeri locale in pandemie: Ce reguli vrea sa impuna Guvernul in campania electorala

Guvernul ar urma sa aprobe, in sedinta de joi, completarea actului normativ privind prelungirea starii de alerta in Romania cu masuri sanitare pentru perioada campaniei electorale care va incepe vineri, precum si pentru redeschiderea restaurantelor, din 1 septembrie. Una dintre reguli este purtarea obligatorie a mastii de catre persoanele cu varsta de peste 5 ani la evenimentele din campania electorala, indiferent daca acestea se desfasoara intr-un spatiu inchis sau in aer liber, cat si cu ocazia interactiunii, pe strada sau in cazul actiunilor din usa in usa, intre cetateni si candidati ori echipele de campanie ale acestora.

Ludovic Orban pune piciorul in prag. Ce trebuie sa faca toti candidatii la alegeri

Intalnirile electorale in timpul campaniei pentru alegerile locale se vor desfasura cu maxim 100 de persoane in spatii deschise si maxim 50 in spatii inchise, in ambele cazuri masca fiind obligatorie, a declarat, joi, inaintea sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre reluarea activitatii in restaurante: Va trebui sa asiguram niste reguli care sa reduca la maximum posibil riscul de raspandire a virusului

PremierulRomaniei a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern de joi, modul in care se va aproba reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise, de la 1 septembrie. Ludovic Orban, despre.

Senatorul PMP Gabi Ionascu, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban: Pre-campania de alegeri locale s-a soldat cu o masiva migratiune politica ale unor alesi locali. Va solicit sa dispuneti masurile necesare pentru respectarea legilor

Senatorul PMP Gabi Ionascu i-a adresat premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisa, solicitandu-i sa dispuna masurile necesare prin institutiile Statului Roman pentru respectarea legilor privind alegerile.

Seful OPC Sud-Est, suspendat din functie. Horia Constantinescu intra in campania electorala pentru Primaria Constanta

Seful OPC pe regiunea Sud-Est a fost suspendat din functie. Acesta se implica in campania electorala, fiind candidat la Primaria Constanta din partea PPU-SL, adica Partidul Puterii Umaniste social-liberal).

PNL acuza PSD ca foloseste in campania electorala angajati din Primaria Pitesti sau din firme detinute de Consiliul Local

PNL acuza ca PSD foloseste in campania electorala angajati din Primaria Pitesti sau din firme detinute de Consiliul Local Pitesti, liberalii sustinand ca inclusiv membri din conducerea Politiei Locale Pitesti sau a clubului sportiv FC Arges il insotesc pe candidatul PSD la Primaria Pitesti in actiunile electorale .

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )