Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban pune piciorul in prag. Ce trebuie sa faca toti candidatii la alegeri

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban pune piciorul in prag. Ce trebuie sa faca toti candidatii la alegeri

Intalnirile electorale in timpul campaniei pentru alegerile locale se vor desfasura cu maxim 100 de persoane in spatii deschise si maxim 50 in spatii inchise, in ambele cazuri masca fiind obligatorie, a declarat, joi, inaintea sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti romanii. Guvernul urmeaza sa decida in scurt timp

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca decizia de redeschidere a restaurantelor, teatrelor si cinematografelor de la 1 septembrie se va adopta in CNSU, iar ulterior aceasta va fi transpusa in hotarare de guvern.

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

LUDOVIC ORBAN: Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a productiei de aparare din Romania

Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a industriei de aparare din Romania, atat prin firme autohtone, cat si prin firme partenere, a declarat astazi prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor cu 40%: Este o iluzie. Mai spun o data, nu exista bani. Oamenii trebuie sa inteleaga

Ludovic Orban a anuntat ca pensiile nu pot fi marite cu 40% pentru ca nu exista bani, iar oamenii trebuie sa inteleaga asta, acuzand oameni politici care vorbesc ca o moara stricata si vand o.

Ludovic Orban iese la atac. Romanii hotarasc cine conduce Romania! Nu avem ce discuta cu PSD!

Ludovic Orban a declarat, luni, ca romanii hotarasc cine conduce Romania si ca Guvernul va vorbi individual cu toti parlamentarii pentru a expune punctul de vedere.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

Ludovic Orban: Trebuie sa luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban i-a anuntat pe reprezentantii industriei HoReCa, autorii unui protest in cur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )