Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reguli noi pentru cei care merg cu avionul. Ce trebuie sa stie pasagerii

Antena3 Antena3,
Reguli noi pentru cei care merg cu avionul. Ce trebuie sa stie pasagerii

O companie aeriana finlandeza a decis sa-i cantareasca pe pasageri, cu tot cu bagaje, inainte de a se urca la bord. Compania a tinut sa-si asigure clientii ca nu urmareste sa-i suprataxe. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii de pretutindeni: Peste 1800 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor sa munceasca in strainatate

Potrivit Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, sunt disponibile 1883 de locuri de munca prin intermediul retelei Eures Romaniam informeaza capital. ro. Conform datelor centralizate de.

in lume se infrunta doua forte - Soros si cei care i se opun; statul paralel - creat de CIA

ACTUALIZARE 15:35 Udrea: PSD a incercat in 2009 sa blocheze validarea alegerilor prezidentiale cu ajutorul unor judecatori apropiati de Catalin Voicu Elena Udrea a declarat astazi ca PSD a incercat sa blocheze validarea alegerilor prezidentiale din urma cu opt ani cu ajutorul unor judecatori de la Curtea de Apel, care au fost contactati de fostul deputat social-democrat Catalin Voicu. ------------ Elena Udrea a declarat astazi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca este convinsa ca in acest moment in lume se confrunta doua forte: George Soros si cei care i se opun acestuia, adaugand ca asa-zisul stat paralel a fost creat in tara noastra cu ajutorul CIA.

Pagina Referendum pentru Romania, care militeaza pentru interzicerea casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul, riscand sa fie inchisa in caz contrar

Pagina Referendum pentru Romania, care promoveaza interdictia prin Constitutie a casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul in conformitate cu standardele retelei sociale, riscand, in caz contrar, sa fie inchisa.

Investitii japoneze: Subaru a construit piste noi pentru testarea masinilor autonome

Subaru a construit mai multe piste noi la centrul sau de testare din Japonia ca sa dezvolte tehnologia viitoarelor masini autonome.

Investitii japoneze: Subaru a construit piste noi pentru testarea masinilor autonome

Subaru a construit mai multe piste noi la centrul sau de testare din Japonia ca sa dezvolte tehnologia viitoarelor masini autonome.

Legea Colectiv, adoptata tacit de Senat. Ce sunt obligati sa faca cei care nu au autorizatii

Plenul Senatului a adoptat tacit propunerea legislativa privind apararea impotriva incendiilor prin care beneficiarii constructiilor vor fi obligati, pana la obtinerea autorizatiei de securitate la.

BOR la Colectiv. Slujba de pomenire a victimelor din 2015:Sa plangem cu cei care plang!

Desi a fost criticata vehement ca a intarziat impardonabil de mult sa fie alaturi de victimele oribilului incendiu care a avut la Colectiv in 2015, Biserica Ortodoxa Romana s-a straduit di.

Amenzi usturatoare pentru soferii care isi parcheaza masinile pe trotuar

Parcarea pe trotuar a masinilor este permisa numai acolo unde exista spatii special semnalizate in acest sens. Masura este inclusa in Hotararea Guvernului nr. 965/2016, care a modificat din.

Vesti proaste pentru romanii care stau la bloc. Se schimba legea

Vecinii galagiosi, care nu vor da muzica mai incet sau care nu vor inceta sa-i deranjeze pe locatari, desi au primit avertismente si amenzi in acest sens din partea politiei, risca pedeapsa cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )