Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vesti proaste pentru romanii care stau la bloc. Se schimba legea

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care stau la bloc. Se schimba legea

Vecinii galagiosi, care nu vor da muzica mai incet sau care nu vor inceta sa-i deranjeze pe locatari, desi au primit avertismente si amenzi in acest sens din partea politiei, risca pedeapsa cu. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei: ROBOR-ul ar putea ajunge la 5% in jumatate de an!

Vesti extrem de proaste vin pentru romanii care au credite in lei. Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in le.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR ar putea creste la 5% in urmatoarele sase luni

Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in lei, ar putea ajunge la 5% in maxim sase luni. Asta daca Guvernul.

Vesti bune pentru romanii de pretutindeni: Peste 1800 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor sa munceasca in strainatate

Potrivit Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, sunt disponibile 1883 de locuri de munca prin intermediul retelei Eures Romaniam informeaza capital. ro. Conform datelor centralizate de.

Vesti bune pentru familii! Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi 1200 lei de la Primarie

Vesti bune pentru familii! Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi 1200 lei de la Primarie. De acum, legea se va schimba, iaroamenii vor primi mai multi bani de la primarie. Au.

Pagina Referendum pentru Romania, care militeaza pentru interzicerea casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul, riscand sa fie inchisa in caz contrar

Pagina Referendum pentru Romania, care promoveaza interdictia prin Constitutie a casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul in conformitate cu standardele retelei sociale, riscand, in caz contrar, sa fie inchisa.

Efectul GUVERNARII PSD: ROBOR-ul ar putea ajunge la 5% in jumatate de an! Romanii cu credite in lei vor fi direct afectati!

Vesti extrem de proaste vin pentru romanii care au credite in lei. Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in le.

Horoscopul lunii noiembrie. Vesti fabuloase pentru Berbeci

Luna noiembrie le pregateste tuturor nativilor o multime de schimbari, mai ales pe plan personal. Datorita oportunitatilor care vor aparea intr-un timp foarte scurt, acestia vor avea ocazia sa iasa din.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti, conform datelor.

Amenzi usturatoare pentru soferii care isi parcheaza masinile pe trotuar

Parcarea pe trotuar a masinilor este permisa numai acolo unde exista spatii special semnalizate in acest sens. Masura este inclusa in Hotararea Guvernului nr. 965/2016, care a modificat din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )