Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Hotnews Hotnews,
 Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici. continuă pe Hotnews

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Artistii ies la declaratii! Dupa ce Dan Bittman a facut declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste cifrele oficiale oferite de autoritati in legatura cu noile cazuri de COVID, dar si afirmand ca nu mai suporta sa traiasca in conditii degradante, si Dan Negru intervenind cu o parere, .

STUDIU BRITANIC: Bolnavii de Covid-19 asimptomatici isi pierd mai usor anticorpii decat cei cu simptome

Un studiu britanic realizat de Imperial College London si Ipsos Mori, publicat marti, arata ca bolnavii asimptomatici de covid-19 isi pierd mai rapid anticorpii decat cei care prezinta simptome ale bolii - nivelul anticorpilor persoanelor testate pozitiv cu covid-19 a scazut cu 22,3% in decurs de trei luni si cu 64% la persoanele care au declarat ca nu au fost afectate de covid-19 relateaza AFP si News. ro.

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

Mesaj dur de la varful BOR. Preasfintitul Parinte Ignatie: Crestinii sunt ironizati, batjocoriti si calomniati de cei care nu impartasesc credinta Bisericii

Restrictiile anti-COVID-19 venite de la Guvern nu pica bine in randul unui numar semnificativ de credinciosi si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Acestea au venit la pachet cu noi ironii si.

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala.

Toti cei care au WhatsApp trebuie sa afle: schimbarea fara precedent se intampla acum

Pentru multi oameni, WhatsApp este platforma de conversatie cea mai utilizata, peste 2 miliarde de persoane folosind aplicatia detinuta de Facebook. Pe langa faptul ca ofera mesaje.

ORBAN: Cei care practica jogging in aer liber sunt exceptati de la portul mastii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca persoanele care practica jogging vor putea fi exceptate de la portul mastii de protectie sanitara, cu conditia de a nu interactiona cu alte persoane, conform Agerpres.

Finantare de 120 milioane dolari pentru SimilarWeb, platforma prin care compari traficul de pe site-uri

SimilarWeb, o platforma folosita inclusiv de marketerii din Romania pentru compararea cifrelor de trafic obtinute de diverse site-uri, a primit marti o noua runda de finantare, de 120 de milioane de dolari, din partea unor fonduri de investitii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )