Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remus Borza, noul consilier al premierului Viorica Dancila, s-a inscris in PSD

B1 B1,
Remus Borza, noul consilier al premierului Viorica Dancila, s-a inscris in PSD

Deputatul Remus Borza, numit de Viorica Dancila consilierul sau onoric pe probleme economice, s-a inscris in PSD, dupa ce in ultimii doi ani a activat ca independent. Borza a fost inainte membru ALDE, grup. continuă pe B1

Remus Borza, noul consilier al premierului Dancila: PSD nu se poate reinventa cu Rodica Nassar, Octav Cozmanca, Mircea Geoana si Adrian Nastase

PSD are nevoie de o garnitura noua de comunicatori si nu se poate reinventa cu personaje precum Rodica Nassar, Octav Cozmanca, Mircea Geoana si Adrian Nastase, a scris pe blogul sau deputatul Remus Borza, proaspat consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Remus Borza a insirat si cateva nume de sociali democrati cu care PSD ar trebui sa iasa in fata. Borza mai crede ca ALDE va intra in disolutie.

Remus Borza, noul consilier onorific al lui Dancila: PSD nu va putea da un prezidentiabil care sa-i puna probleme lui Iohannis

Dupa ce joi a fost numit consilier onorific al premierului pe probleme economice, Remus Borza a afirmat vineri ca PSD are nevoie de oameni noi si ca nu se poate reforma cu personaje precum Adrian Nastase, Mircea Geoana sau Rodica Nassar.

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

VIDEO Rumoare pe Campia Libertatii din Blaj cand pe ecrane a aparut imaginea premierului Viorica Dancila

Prezenta premierului Viorica Dancila la Blaj a trecut aproape neobservata. Greseala carului de transmisie TV de a afisa pe ecrane, pentru cateva secunde, imaginea premierului a provocat rumoare printre zecile de mii de participanti.

Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, potrivit Digi24.

Remus Borza, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate.

Remus Borza, analiza-soc cu doar cateva ore inainte sa fie numit consilierul lui Dancila: PSD nu are nicio sansa la prezidentiale, a aruncat cu pomeni!

Proaspat numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila, deputatul independent Remus Borza socheaza cu o analiza a recentelor alegeri europarlamentare care nu le da prea mari motive de speranta celor di.

Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a multumit Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii.

Eugen Tomac, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova!

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a adresat duminica o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care ii cere sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova. in scrisoarea publiata.

Eugen Tomac, scrisoare catre Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova

Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova, el afirmand ca mass-media de limba romana de peste Prut este in moarte clinica din cauza reducerii substantiale a finantarii acordate de statul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3457 seconds )