Libnet.ro
UNICEF

23:30

Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, potrivit Digi24. continuă pe Wall-Street Ro

Remus Borza, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate.

Remus Borza, noul consilier onorific al lui Dancila: PSD nu va putea da un prezidentiabil care sa-i puna probleme lui Iohannis

Dupa ce joi a fost numit consilier onorific al premierului pe probleme economice, Remus Borza a afirmat vineri ca PSD are nevoie de oameni noi si ca nu se poate reforma cu personaje precum Adrian Nastase, Mircea Geoana sau Rodica Nassar.

Remus Borza, exclus din ALDE, a fost numit consilier onorific al premierului Dancila

Deputatul Remus Borza, care a fost exclus in 2017 din ALDE, a fost numit joi consilier onorific al premierului Viorica Dancila, pe probleme economice, reforma si fiscalitate, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Remus Borza, noul consilier al premierului Dancila: PSD nu se poate reinventa cu Rodica Nassar, Octav Cozmanca, Mircea Geoana si Adrian Nastase

PSD are nevoie de o garnitura noua de comunicatori si nu se poate reinventa cu personaje precum Rodica Nassar, Octav Cozmanca, Mircea Geoana si Adrian Nastase, a scris pe blogul sau deputatul Remus Borza, proaspat consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Remus Borza a insirat si cateva nume de sociali democrati cu care PSD ar trebui sa iasa in fata. Borza mai crede ca ALDE va intra in disolutie.

Remus Borza a fost numit consilier onorific al premierului Dancila

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului Viorica Dancila, pe probleme economice, reforma si fiscalitate. Remus Borza a confirmat informatia pentru DCNEWS. Avocatul Remus.

PSD pregateste apararea premierului Viorica Dancila la motiune

PSD isi gaseste un aliat suprinzator dupa pierderea alegerilor si a presedintelui. in asteptarea motiunii de cenzura, Viorica Dancila ar putea sa ii ofere lui Victor Ponta sefia Camerei Deputatilor in.

Viorica Dancila face primii pasi catre inlocuirea lui Darius Valcov.Numeste in functia de consilier o persoana condamnata definitiv

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, pe fostul deputat de la ALDE, Remus Borza, in functia de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, relateaza Stiripesurse. ro. Mai exact, Remus.

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme.

Viorica Dancila a luat decizia: Anca Alexandrescu a fost demisa

Premierul Viorica Dancila a semnat decizia privind demiterea Ancai Alexandrescu, consilierul onorific. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila,.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )