Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viorica Dancila face primii pasi catre inlocuirea lui Darius Valcov.Numeste in functia de consilier o persoana condamnata definitiv

B1 B1,
Viorica Dancila face primii pasi catre inlocuirea lui Darius Valcov.Numeste in functia de consilier o persoana condamnata definitiv

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, pe fostul deputat de la ALDE, Remus Borza, in functia de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, relateaza Stiripesurse. ro. Mai exact, Remus. continuă pe B1

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx al PSD: Propunerea de comisar european se face pana la jumatatea lunii iunie

Presedintele interimar al PSD Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca social-democratii vor alege prin vot in Comitetul Executiv National pe cel pe care il vor propune pentru functia de comisar.

Viorica Dancila: Vom evalua toti ministrii, dar nu pot sa-i schimb daca si-au facut treaba (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi evaluati toti ministri. Vom face o evaluare a fiecarui ministru. Nu pot sa-i schimb decat daca sunt lucruri concrete, nu pot sa-i.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] .

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

Papa Francisc in Romania. Ceasul unic pe care i l-a daruit Viorica Dancila FOTO-VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

VIORICA DANCILA: Voi lua masuri fata de greselile produse la alegeri

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca va lua masuri cu privire la greselile produse in organizarea si desfasurarea alegerilor din 26 mai dupa ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI si celorlalte institutii implicate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2378 seconds )