Libnet.ro
UNICEF

12:30

Remus Cernea pleaca din Romania

Antena3 Antena3,
Remus Cernea pleaca din Romania

Remus Cernea pleaca cu inima franta din Romania. La o luna dupa ce a anuntat public ca s-a despartit de iubita sa, Iolanda Staniloiu, Remus Cernea se desparte si de Romania. Fostul deputat PSD a anuntat. continuă pe Antena3

CUTREMUR pe scena politica! PLEACA din Romania: Biletul de avion e doar DUS!

Remus Cernea a anuntat ca se va muta din Romania, dar nu stie inca daca plecarea sa va fi una definitiva sau va mai reveni in tara. Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat.

Decizie definitiva? Remus Cernea se muta din Romania: Biletul de avion e doar dus

Fost deputat in Parlamentul Romaniei, activistul Remus Cernea a anuntat pe pagina sa de Facebook ca se va muta din Romania si nu stie inca daca plecarea sa va fi una definitiva sau daca va mai reveni in tara. Destinatia aleasa este Finlanda.

inca un actor PLEACA DEFINITIV din Romania: Vand tot si PA, LA REVEDERE!

Mircea N. Stoian a decis sa plece definitiv din Romania si sa se stabileasca in Portugalia. Am iesit din zona cu reflectoare multe si lumini, din zona media si imi vad de viata mea. Viata pe care mi-am.

Mihai Daraban critica lipsa investitiilor din Romania: 45 de miliarde, nu mai punem datoriile facute de Romania pe langa acesti bani europeni, ar trebui sa vedem cu ochiul liber

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a criticat lipsa de investitii din Romania aratand ca de la aderea Romaniei in Uniunea Europeana si pana acum nu se vede poate.

Milionarii care pot sa cumpere Bucurestiul. Secretele marilor averi din Romania

Bucurestiul, Timisoara sau Clujul incap in portofelul celor mai bogati afaceristi din Romania. Sunt cei care au in conturi bugetul pe intregul an al acestor orase. Cel mai bogat roman este Ion Tiriac.

Ipoteza SOC! RUSIA a PROVOCAT inundatiile CATASTROFALE din Romania

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a sugerat, intr-o postare pe Facebook, ca Rusia a provocat furtunile din Romania si Grecia, pentru a avea soare la Campionatul Mondial de fotbal. Cosmonautul Dumitru Prunariu.

Localitatea din Romania unde cantitatea de ozon este comparabila cu cea din Alpii Elvetieni

Un studiu recent a anuntat ca exista un loc in Romana, unde cantitatea de ozon este comparabila cu cea din Alpii Elvetieni. Locul unic din Romania datorita aerului pur este Colibita, o localitate de pe.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Vedeti mai jos cu cine vor juca cele opt jucatoare din Romania intrate pe tabloul principal de la Wimbledon.

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Wimbledon

Nu mai putin de opt jucatoare din Romania vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon, turneu de Mare Slem care debuteaza la Londra pe 2 iulie.

Fiul unui cunoscut politician din Romania, transportat in stare grava la spital. Ce a patit acesta... (FOTO)

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a fost preluat de ambulanta, sambata, de pe o terasa din Mamaia, acesta fiind transportat la spital. Bunicul lui Raducu Mazare a sunat la 112, dupa ce nepotul acestuia .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )