Libnet.ro
UNICEF

17:30

Renate Weber: Analiza facuta de Tudorel Toader este greu de combatut

Antena3 Antena3,
Renate Weber: Analiza facuta de Tudorel Toader este greu de combatut

ALDE il sustine pe Tudorel Toader, dar Ministerul Justitiei e al PSD, declara la RFI eurodeputata ALDE Renate Weber. Ea spune ca evaluarea procurorului general este foarte bine argumentata si cu greu poate fi. continuă pe Antena3

Tudorel Toader este asteptat sa anunte astazi rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluarii procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, evaluare demarata pe 25 august. Tudorel Toader revine astazi la ministerul justitiei, dupa doua zile de concediu si va intra din nou in concediu maine si poimaine.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Iohannis: Cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general este complet neadecvata / Tudorel Toader trebuie sa plece de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general Augustin Toader este complet inadecvata si ii cere din nou demisia lui Tudorel Toader. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, afirma seful statului.

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fia sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic.

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fie sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Ion Cristoiu: Situatia lui Tudorel Toader depinde de refuzul lui de a semna ordonanta de urgenta

Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre situatia care-l asteapta pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Situatia lui Tudorel Toader depinde de un lucru fundamental. de refuzul lui de a semn.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )