Libnet.ro
UNICEF

23:00

RENATE WEBER: Lazar sa isi retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RENATE WEBER: Lazar sa isi retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Europarlamentarul Renate Weber a sustinut, astazi, ca procurorul general Augustin Lazar ar trebui sa isi retraga candidatura depusa pentru un nou mandat, avand in vedere informatiile aparute privind activitatea sa pana in 1989. continuă pe Ziarul Bursa

Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, l-a atacat sambata pe Augustin Lazar, spunand despre acesta ca nu are cum sa aiba empatie, decenta sau bun simt si ca ar trebui sa-si retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general.

Renate Weber: Nu stiu cat de departe a vrut sa mearga Timmermans cu amenintarile sau se afla in campanie electorala

Eurodeputatul ALDE Renate Weber a declarat, miercuri, ca nu stie cat de departe a vrut sa mearga prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu amenintarile la adresa Romaniei sau daca nu.

Siegfried Muresan: Guvernul trebuie sa depuna urgent candidatura pentru gazduirea nou-infiintatei Autoritati Europene a Muncii

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca Guvernul trebuie sa depuna urgent candidatura pentru gazduirea nou-infiintatei Autoritati Europene a Muncii, spunand ca are o noua oportunitate de a gazdui o institutie a Uniunii Europene dupa esecul PSD-ALDE de a castiga gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului. Termenul pentru depunerea candidaturilor este 6 mai. Romania este unul dintre cele cinci state membre care nu gazduiesc nicio institutie europeana, alaturi de Bulgaria, Croatia, Cipru si Slovacia.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul sa depuna candidatura pentru Autoritatea Europeana a Muncii

Europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, solicita Guvernului sa depuna urgent candidatura pentru gazduirea de catre Romania a Autoritatii Europene a Muncii.

Euronext isi extinde oferta pentru Oslo Bors pana in 6 mai

Operatorul bursier paneuropean Euronext a extins ieri, din nou, oferta sa pentru preluarea Oslo Bors, insa nu a modificat termenii acesteia, anunta Reu-ters, mentionand ca lupta cu rivalul american Nasdaq pentru controlul Bursei de Valori din Norvegia se intensifica.

Lupta pentru sefia Parchetului European: Consiliul UE isi reitereaza sustinerea pentru candidatul francez

Consiliul Uniunii Europene transmite, dupa noua runda de negocieri avuta joi cu reprezentantii Parlamentului European asupra desemnarii viitorului Procuror-sef european, ca isi mentine sustinerea pentru candidatul francez la acest post, Jean-Francois Bohnert.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )