Libnet.ro
UNICEF

12:15

Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Adevărul Adevărul,
Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, l-a atacat sambata pe Augustin Lazar, spunand despre acesta ca nu are cum sa aiba empatie, decenta sau bun simt si ca ar trebui sa-si retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general. continuă pe Adevărul

Cazul disidentului Iulius Filip - Dela0.ro a discutat cu membri ai comisiei de liberari si cu disidenti inchisi la Aiud: O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar

Publicatia Dela0. ro i-a contactat pe doi dintre cei care au facut parte, alaturi de Augustin Lazar, din comisia pentru liberare a detinutilor din Penitenciarul Aiud, respectiv Petru Silaghi si Marius Coldea Rusu, si a discutat cu mai multi detinuti politici inchisi la Aiud in anii 1980, in incercarea de a stabili care sunt faptele in acuzatiile aduse de o parte a presei procurorului general al Romaniei. Articolul, O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar, se incheie cu o scrisoare adresata in 1986 de disidentul Iulius Filip presedintelui comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Aiud, Augustin Lazar, la o saptamana dupa ce comisia decisese pentru a doua oara ca nu e cazul unei eliberari.

CNSAS a decis sa reverifice trecutul lui Augustin Lazar

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis reverificarea procurorului general Augustin Lazar, dupa acuzatiile ce i-au fost aduse in spatiul public, potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea unui disident anticomunist.

RENATE WEBER: Lazar sa isi retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Europarlamentarul Renate Weber a sustinut, astazi, ca procurorul general Augustin Lazar ar trebui sa isi retraga candidatura depusa pentru un nou mandat, avand in vedere informatiile aparute privind activitatea sa pana in 1989.

Lider PSD, atac la adresa lui Augustin Lazar: A actionat ca un adevarat slujbas incovoiat de spate. Ar trebui sa plece

Presedintele PSD Neamt si al Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, l-a criticat pe Augustin Lazar, spunand ca are doua probleme: una institutionala si alta de constiinta. Iohannis nu e Iisus.

Augustin Lazar da in judecata Inspectia Judiciara si cere ca Adina Florea sa fie cercetata disciplinar

Augustin Lazar lanseaza un nou atac la adresa procurorului care a pus-o sub invinuire pe Laura Codruta Kovesi. Dupa ce Inspectia Judiciara a constatat ca Adina Florea nu se face vinovata de publicarea.

Renate Weber: Nu stiu cat de departe a vrut sa mearga Timmermans cu amenintarile sau se afla in campanie electorala

Eurodeputatul ALDE Renate Weber a declarat, miercuri, ca nu stie cat de departe a vrut sa mearga prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu amenintarile la adresa Romaniei sau daca nu.

AUGUSTIN LAZAR: Drama unor fosti detinuti politici, folosita pentru denigrarea mea

Procurorul general Augustin Lazar a scris, vineri, pe Facebook, ca respinge orice acuzatii potrivit carora ar fi dispus sanctionarea disciplinara a vreunei persoane condamnata penal, pe vremea cand era procuror delegat la Comisia de liberare conditionata a Penitenciarului Aiud. Lazar afirma ca drama unor fosti detinuti politici este folosita de pentru denigrarea sa, in conditiile in care si-a depus candidatura pentru un nou mandat.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Augustin Lazar: Nu am fost lucrator sau colaborator al Securitatii asa cum Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a si stabilit

Nu pot sa nu constat cu amaraciune cum drama unor fosti detinuti politici este folosita de persoane interesate pentru denigrarea mea a precizat Procurorul General, Augustin Lazar, intr-o postare de pe Facebook,.

CTP, critica deosebita la adresa lui Augustin Lazar: Cum sa treci peste asa ceva?

Cristian Tudor Popescu a comentat informatia potrivit careia Augustin Lazar a refuzat de doua ori eliberarea lui Iulius Filip, disident al regimului Ceausescu, in perioada in care procurorul general al Romaniei era presedinte al comisiei de liberari conditionate din Penitenciarul Aiud. Jurnalistul este de parere ca incriminarea lui Augustin Lazar nu este intemeiata, insa nu [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )