Libnet.ro
UNICEF

11:30

Renault anunta primele pierderi anuale din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Renault anunta primele pierderi anuale din ultimul deceniu

Renault a raportat prima sa pierdere anuala din ultimul deceniu si a redus estimarile privind marja de profit in 2020, in conditiile in care producatorul auto francez incearca sa depaseasca turbulentele provocate de scandalul Carlos Ghosn si sa reporneasca alianta cu Nissan, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Licitatii de peste jumatate de miliard de lei pentru autobuze electrice, anulate in toata tara. Lista oraselor ghinioniste; Renault anunta primele pierderi din ultimii 10 ani. Proprietarul Dacia nu exclude inchiderea unor fabrici

TVA: povestea pe care o spune calendarul de rambursare. Situatia rambursarilor de TVA din ultimii 4 ani arata nu doar lipsa de predictibilitate a restituirilor de catre stat. De ce giganti precum Google sau Apple nu mai cer studii superioare la angajare. Pregatirea la locul de munca ar putea deveni mai importanta decat cea standard de la.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Fotografie monumentala cu pregatirile pentru Defender Europe 20, cel mai mare exercitiu NATO din ultimul sfert de veac

Europa devine usor, usor scena celui mai important exercitiu NATO din ultimul sfert de secol. Defender Europe 20 este pe punctul de a incepe, astfel ca militarii spatiului euroatlantic au inceput mobilizarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )